Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, našel jsem toto rozpouštědlo a zajímalo by mě, zda-li je vhodné i pro rozpouštění pryskyřice pro následný konopný extrakt. Dodnes jsem používal čistý 80% konzumní líh, který je velice drahý a téměř všude doporučují 99% alkohol. Ptám se z důvodu, že v popisku je psáno převážně jen k určení technického využití - zjednodušeně čistidlo. Nerad bych se přiotrávil
Nerozumim tomu proc porad chcete vsichni pouzivat nejake sracky - rozpoustedla kdyz je tu jina alternativa extrakce , mnohem levnejsi, pristupnejsi , bezpecnejsi, zdravejsi , rychlejsi, cistejsi, chutnejsi s terpeny a flavonoidy a se vsim co rozpoustedla bezne znici.