Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem, shanim co nejtizsi odtah a narazil jsem na tento
Ventilátor RUCK CAN ISO-MAX 160 . Mate s těmito odtahy někdo zkušenosti ? Díky popřípadě nějakou náhradu tohoto ?
Zdarec, jo mam doma dva je opravdu tichej, mnohem lepsi nez TD Silent s kteryma mam taky zkusenost, iso max nema tlakovy ztraty po ceste jako TD, takze funi o dost lip a v kombinaci s tlumici hluku nejde vubec slyset, pokud se nezaposlouchas DOPORUČUJI!
Prosím aký termostatický regulátor otáčok je možné použiť k tomuto ventilátoru ? Na krabici je napísané, že žiadny
Na nemenovanom growshope zasa odporúčajú iba jeden, ktorý neni najlacnejší ale, že v prípade jeho použitia nestrácam záruku.
Potreboval by som niečo pre 2 stany. Ďalej neviem, ako moc to mení hlučnosť ventilátoru ? nevie mi s tým niekto prosím pomôcť ?
Původní příspěvek od Mystico Super to jsem chtěl slyšet ) myslíte ze bych do budoucna na jeden odtah 160mm 430m3 užívil dva boxy metr na metr ? Kdyby jel na plno ?
preto, lebo chcem nech sa automaticky reguluje na základe teploty.
Nízka teplota - prestane ťahať studený vzduch. (zníži sa výkon)
Vysoká teplota - zvýši sa výkon.
Pri mechanickom zregulovaní to neviem zautomatizovať, jedine že by som pri regulátore stál a podľa teploty zvyšoval, znižoval výkon.
Protoze hodne zalezi i kde ten box mas, treba byt nema tak dobre podminky jako dum. A podle me je lepsi jet na 1. max 2. stupen silnejsiho odtahu nez aby to od zacatku do konce frcelo na 3. stupen. Ty to mas odhlucnene, ale vetsina lidi ne, proto.
Ak sa ti v miestnosti ochladi,a vykon vetraku sa vdaka tomu znizi na minimum,tak ti rapidne stupne vlhkost. To moze,a velmi casto aj ma,za nasledok vznik plesne.