Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli máte někdo zkušenost s regul. semínkama od těchto dvou bank.
A pak mi vrtá hlavou ještě jedna věc. Myslíte, že semínka objednaná přes net u nás mají stejnou kvalitu jako ty, který si člověk objedná na stránkách v zahraničí?
Spíš doporučuju kupovat přímo z ofic webu seedbanky, protože se to dá případně reklamovat. eshop, který jen přeprodává vám nic nereklamuje + u ofic eshopu většinou dají k objednavce další seminka free.
Pokud kupuješ na out, tak vydrž. 20.4. bývají megaslevy.
Ja nakupujem často priamo zo seedbanky, pripadne som veľmi spokojný s Attitude seedbank, ktorá drží skladom slušnú ponuku od rôznych iných breederov, vždy prihodia niečo navyše a okrem toho dlhodobo mi tam funguje ten istý zľavový kupón
Naposledy som objednával 10 semiačok, v balení ich bolo 12 a k tomu prihodili ďalších 12 rôznych mixov od rôznych iných seedbank.