Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, dnes jsem si šel koupit prodlužku, ale nepořídil jsem. V obchodech jsou snad jen nějaké "modely". Ve většině jsou použity vodiče 3x 1 mm2, a ty při délce 5 m nejsou moc OK . Takže jsem požádal prodavače o prodej kusového kabelu s vodičy 3x 2,5 mm2 + vidlice se zásuvkou na 16A. Toť vše profesionálně zapojeno. Nemusím mít konečně strach z toho, že vyhořím. Ano, pravda, proud který poteče do boxu, bude cca 7-8 Ampér (2x hps + ofuky a ventilace), ale je třeba počítat s délkou prodlužky (vyšší odpor) a také mám rád, když jsou elektrokabely nad-dimenzované (ať si každý říká co chce, ale ty klasické prodlužky, co koupíte už hotové, se prostě hřejou)...
Zatím jede jen 1x 600w. Holky všechny vzpřímené, ani jedna nelehla, tak to má být . Uvidíme jak kytky pojedou, chtěl bych je co nejdříve hodit na květ, ať mám na Vánoční svátky pohodu
Day 2 - 18/6
Původní příspěvek od Delid Ahoj, dnes jsem si šel koupit prodlužku, ale nepořídil jsem. V obchodech jsou snad jen nějaké "modely". Ve většině jsou použity vodiče 3x 1 mm2, a ty při délce 5 m nejsou moc OK . Takže jsem požádal prodavače o prodej kusového kabelu s vodičy 3x 2,5 mm2 + vidlice se zásuvkou na 16A. Toť vše profesionálně zapojeno. Nemusím mít konečně strach z toho, že vyhořím. Day 2 - 18/6
Časovač ti ovládá jen stykač, který je dělaný na spínání indukčních proudů a nehrozí tak to, že se spečou kontakty na časovači (světla zůstanou svítit), nebo se časem opálí (světla se nezapnou), a nebo do třetice - roztečou se pájené spoje v časovači - to je ale lehce opravitelné .. Nevím co víc k tomu napsat
Když něco děláš pořádně tak stúpáš .....
Když něco děláš s cigou v papuli tak aspoň pútaš .....