Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zacal jsem hnojit uplne zlehunka, ted jdu do 4. Tydne kvetu a jsem nekde na doporucenych davkach. Nevite prosim nekdo, cim to je a jak se toho zbavit? Dekuji mnohokrat zs odpoved. Fotky se sem pokusim nejak hodit...
Čau, vypadá to na spálení hnojivem. Některý modely jsou na vyšší dávky náchylné, některé zas snesou dávkování nad to doporučené 😉 trošku bych na dávkování ubral a jel dál. Špičky listů už se nespraví 😉
Pokiaľ ideš hlinu, určite by som nehnojil podľa tabuliek a určite nie každú zálievku. Minerálne hnojivá zvyknú v hlinenom substráte kumulovať a ukladať sa.
Dobre rady.. diky. Takze mam davat jen teochu toho boostru a terraflorA a vynechat pk i cannazym? Jsem v tomhle amater, sorry ze se na tohle ptam jak idiot uberu teda hnojiva. Jen nwvim hak presne ubrat, jestlicjen nexo nebo vse. S tim substratem, ze se to tam drzi, chapu. Budu provadet casteji pruplach.
Měl by jsi vyplachnout čistou vodou (odstatou) ph 6.0
Klidně dvy tři dny jen voda do kořenu ať se odsolí
Pak bych dával max polovinu dávkování z tabulek
Dále Sezen ec metr a poměř to
Tak zjistíš kolik hnojek dávat
Cannu už jedu dlouho, zkusím dát nějaké rady, snad ti pomohou
Canna :
Jedeš hlínu, takže univerzální postup - 1x Zálivka + Hnojky - 1x Čistá zálivka s enzymy
Canna od PK je v tabulkách trochu přestřelený, dávej poloviční dávku PK než uvádějí.
CannaBoost se dává 2ml pokud chceš stimulovat květ , 4ml pokud potřebuješ aby kytka dohnala výšku nebo máš v úmyslu sklízet o pár dní dříve.
Příště kup growmix místo lightmixu, je nahnojený dostatečně dopředu na růst.