Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ešte som našiel nejakú divnú techniku.
Ľudia tam popisujú že majú 12/12 už od semienka.
Nemyslím si že to je moc dobrý nápad ale počuli ste o tom niekto ? celkom pekné growy som našiel s touto technikou napr. na youtube
Vyssi vynos ti to neda,ale ziskas nejaky cas k dobru vdaka kratsiemu rastu. 12/12 od semienka sa da ale na Sog to neni dobry napad z dovodu rozmanitosti fenotypov a casu kym rastliny budu pohlavne dospele a zacnu kvitnut.
Ahoj, na to jsem zvědavý, neboť jsem nad tím přemýšlel taky, ale s 250w. Určitě bych od semen nejel, jak psali kluci výše, rozmanitost fenotypů bude hrát proti tobě 😉klony splašíš 😉 nebo se nauč dělat si je sám 😉 jaké květníky myslíš? Já do 60*60 nacpal 9 Teku, 4l uřízlé od shora na velikost cca 2l 😉
Ještě bych ti poradil jet odzkoušený model, aby ses pak nedivil, že se to moc větví, atd
Původní příspěvek od Keir A ešte som premýšľal nad tým že ak všetky zastrihnem, či to bude vpoho. Nebudú na seba moc natlačené ?
Pri sog sa nezastrihava, hrajes na kopec rastlin s 1 vrcholom. Idealne je ako uz bolo spomenute mat svoju matku z ktorej mas mrte klonov, tym padom sog ma svoje opodstatnenie.
Diky, konečne mám odpoveď ktorú som chcel Inak poradil by si radšej 16x 2,5L, alebo 9x 3.4L ? Ako malo by vojsť aj 16x 3.4L ale to by bolo uplne na centimeter presne Čo myslíš čo budfe lepšie ?