Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
z ničeho nic se mi zasekla AF rostlina v růstu a ani nekvete. Celý tento proces již trvá cca tři týdny, nevíte co s tím? Rostlina byla lehce napadená mšicemi, ale to jsem už vyřešil. Budu vděčný za každou radu. Dík moc. Přikládám fota pro představu
no to asi "z ničeho nic" nebude automaty sa ani nezastrihujú, tento automat vyzerá jak že by ho prešiel kombajn... bohužial asi z toho nič nebude, možno nejaké iné využitie
Dobře, díky za odpověď. Nijak jsem ho nezastřihl, jen zalomil, protože se opíral o stěnu skleníku. V předchozích případech k zástavě růstu a kvetení nedošlo, ale pro příště se tohohle teda vyvaruju.