Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poraďte
Jsem ještě zelenáč,tak proto se tak blbě ptám...
kytka IN stará 2měsíce ,jde do květu,ale nemá tu specifikou vůní skunku a též žádna pryskyřice,semena jsem koupil v seed bank po kusech ,takže mám mix-problém mam ale ze semenem Somango fem.
A proč se ptám,páč ostatní kytky stejně staré vzkazuji opak.
Ma někdo zkušenost s modelem Somango___?
Neboj, Somango dobre cítiť, je to parádna fajnovka, ale až začne poriadne kvitnúť. Dovtedy majú kytky len "nepatrný" odor. Tá šupa nastane hlavne, až sa začnú plniť trichómy a keď to začne dozrievať.
urcite pouzij silikon nejlepe neutral nejlepe ho roztahni do vsech spoju a pak prstem rozmazni at to dobre tesni taky to ted budu takhle resit v predpestu pro jistotu at to dobre tesni
Původní příspěvek od DrGrinspoon Warema, nič si z toho nerob, každý raz začína. Pamätám si na moje prvé aero to som musel zložit stan
bylo zo vsechno v pohode, kdyz jsem prepinal nemeli vic jak 30 cm. Ted to ma 1.6m udelal jsem na tech dvou vlevo FIM a nazdar, nechapu co se stalo ty JH v pravo iz se zastavili.. snad