Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chalani ahojte. Pomaly dávam do kopy komponenty na ďalší grow. Chcem sa opýtať. Mám doma hnojky ktoré som si objednal že pôjdem hydro, ale zišlo z toho, majú asi 8rokov, AH 1+2+3 nebolo vôbec otvorené, kyseliny som používal pri hline, a roztoky na kalibráciu a čistenie ph sondy som tiež používal. Otázka znie môžem to použiť chcem rozbehnúť NFT.majú asi 8rokov
Ja mam doma 6 let starou kyselinu dusicnou a nic ji neni. A stejne.. co se muze stat s kyselinou?
Ph mi to snizuje, takze je vse oka
A hnojky vyhod. Je lepsi se vyhnout potencionalnim problemum
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Kyseliny sú čo sa týka skladovania v pohode ale hnojivá v tekutej forme nemajú spotrebu viac ako 2 roky. Ale napríklad PowderFeeding od GHS mám v práškovej forme 4. rok a stále sú ok.