Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
objednal jsem z growshopu cooltube mini a teď váhám, jak správně připojit kabely do předřadníku, jelikož v CT je zelený, černý a bílý vodič. Zelený je zem, to mi došlo, takže ho připojím na žluto-zelený od flexo kabelu. Akorát nevím, jestli černý připojit na hnědý nebo modrý.
Omlouvám se možná za triviální dotaz, ale radši se zeptám, než mi to tu bouchne
Jinak CT je z Francie a v přiložené brožurce je akorát zmíňka o modrém a hnědém vodiči, které tam nejsou.
Černá a hnědá by měly označovat fazi, pro sichr bych, ale koukl do objímky, stejně jako u klasické objímky je střed fáze a objímka se závitem nulak, zelenej by mel byt pripojenej někde na konstrukci svítidla.