Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute, byl jsem tedka 5 dnů mimo domov a když jsem se vrátil, zjistil jsem, že jedna kytka se zlomila ( prý tady byly brutální deště ). Obě hlavní větve byly zlomené, ale uplně zdravé, šlo vidět že to furt roste. Jednu větev jsem postavil a nějak zajistil, ale ta druhá se zlomila. Snažil jsem se zachránit zbytek a pak mě napadlo cca po 20ti minutách, že tu zlomenou zasadím do země.
Myslíte, že se to chytne a poroste to dál?
Vylouceny to není, ale drevnatej stonek koření hůř a dyl a pokud je to už v na květů o to horší to bude. Nehledě na to je pravděpodobný, ze to nestihne dokvest, ale tak za pokus nic nedas, lepší než to vyhodit.