Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám skříň o rozměrech 280 * 120 (délka * šířka ) . Otázka zní , kolik a jaké světla jsou na takovy prostror vhodná ? Led světla nechci .
3x 400 ? 2x600 ? nebo 1000 s pojezdem ?
2x 600 + A wing reflektor, myslim si ze najidealnejsi setup. Kazdopadne pocitaj s vykonnym odtahom a aj pachacom. + Uchladit to moze robit problem, hlavne ked si vonku vysoke teploty.
Pokial mas dostazok financii, kup dvakrat 380w diy set od alucraftu a budes max spoko!
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Děkuji za názory a asi to tak udělám že koupím 2x 600 . A opravdu to osvítí takový prostor ? Někde jsem četl že 600w osvíti plochu 120x120 ale největší efektivita je na 100x100 .
s azerwingem nebudes mit problem osvitit i 150x150, bocni vetsinou bejvaj presviceny, muzes pouzit i heatshield abys nespalil vrcholky pod lampou a snizis vzdalenost od zdroje svetla, pak to chce poradnej pachac a ufo idealne primaklima 800m3/h dkyz si priplatis mas tam termostat a neresis, pres zimu teploty by nemeli jit nad 28 stupnu v lete je to horsi
Všechno kromě výbojky a stinidla mám , tudiž investice minimální .... No ikdyž jedno stinidlo 3000 ,- ale co už .
Jěště dotaz jaky je optimální počet rostlin na takový prostor , pokuď na to jde odpovědět. Jestli tam dát 84ks ( květináče 5,7) nebo tak polovinu rostlin do větších květináčů .