Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak na svojom políčku som 2 týždne dozadu našiel dosť atypicky prihrabnutú rukavicu (moju) pri jednej z rastlín, zeminou ktorú tvorila oblúk popri rastline (pre lepšie zalievanie). Hneď ma chytili paranoje že sakra a už je to tu, prídem o vrcholce, ale ešte som sa na to pozeral optimisticky že to mohla byť nejaká menšia zver ktorú prilákala farba rukavice a zahrabala si ju tam, lebo bolo na políčku aj nasrané. Tak som tú rukavicu zobral a pripevnil ju na odseknutý pahýľ popri zemi pri tej istej rastline. Keď som tam prišiel pred pár dňami tak moje paranoje boli znovu zväčšené keďže rukavica tam už nebola.
A stále neviem či to nebola len nejaká preafektovaná líška.
Tak teda rozmýšľam nad tým že mám 1 fotopascu nefunkčnú s GSM modulom, ktorú by som zámerne nastražil nejak aby ju našiel, tým pádom by ju určite našiel a zobral čím by som si overil že tam niekto naozaj chodí. Rozmýšľal som aj nad kúpou novej fotopascy ale čo z toho ..... Ak by sa tak stalo, rozmýšľal som že by som sa pokúsil si zachrániť aspoň zopár rastlín a tu sa mi naskytuje otázka, jedná sa o 1,7m až 2,5m vysoké rastliny. Je to vôbec možné ich nejak zobrať a presadiť inde?
presazeni by ted asi bylo pro kytky hodne nemile ne-li fatalni a jak bys to delal si taky moc predstavit nedokazu a urcite byto byla hodne slozita akce.....tvoji paranoiu plne chapu ovsem proc by ti nekdo bral rukavici, pokud by te chtel v budoucnu podelat, tak upozornovat na sebe takovou blbosti neni zrovna chytre (ne ze by corky nejak chytrosti oplyvali....)...co tu fotopast nastrazit aby ji nenasel a podivat se na zabery? nebo zkusit vymyslet jiny zpusob jak overit ze tam chodi opravdu clovek a ne zvire...nejaka nezranujici pasticka kterou uz do puvodniho stavu neda.....zkus neco vydumat, tusim v nakem serialu kdyz chteli videt jestli nekdo navstevuje danej byt ci dum tak davali pod rohozku pred dvermi susenku
Hej, ja viem je z toho sranda ale nie keď sa to deje vám :/
Tá fotopasca je plne nefunkčná, preto by som ju tam dal tak aby ju našiel, lebo by ho to vyplašilo a určite by ju zobral. Lenže čo potom môžem dať na miestečko akurát tak odkaz aby našiel v sebe kúsok ľudskosti a nech aspoň nepoberie a nezmrzačí všetky dozreté rastliny.
Tiež som nad tým rozmýšľal že načo by sa tak prezrádzal, ale poznám ľudí z blízkej dediny a už boli prípady čorkovania, aj "kamoš" kamoša obral o vrcholce. Preto by som sa nedivil keby niekto bol taký drzý že mi dá týmto odkaz že "haha si v pi*i", lebo čo ja môžem s tým spraviť. Sk*rvená doba, sk*rvení ľudia... a situácia pre mňa.
Policajne pasky a dvojevrovky nechajte pre deti z materskej skolky..skor toho cloveka vycekuj..pockaj si nanho a uvidis kto to je..a aj ked on bude vediet ze vies ako vyzera tak to bude riskovat? Ja by som s kamenom do hlavy dostat nechcel
Co by ne, podla atleticovho super tipu toho typka (ak vobec nejaky je) mozno po tyzdni cakania vycekujes a nasledne ak ho poznas, tak ma po chlebe, ak ne, jebnes ho kamenom do hlavy
Co by ne, podla atleticovho super tipu toho typka (ak vobec nejaky je) mozno po tyzdni cakania vycekujes a nasledne ak ho poznas, tak ma po chlebe, ak ne, jebnes ho kamenom do hlavy
Myslím že ak to nie je nejaká úplne prehulená čorka, tak si bude dávať pozor a nebude tam stále chodiť... Asi vie kedy mu tam bude stačiť prísť v rozpätí 2 týždnov a jemu bude jedno či tie šišky sú dozreté alebo nie...
Takže myslím že je to dosť nemožné nanho natrafiť ak neodídem z práce a nezačnem žiť v karavane rovno pri poli
A aj keby tam mám fotopascu, možno ho nezachytí poriadne lebo je to džungla, síce by som vedel cez mms že tam je ale či by som stihol s tým kamenom prísť, neviem neviem