Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstují letos poprvé, tak sorry za blbou otázku. Pěstují mazar autoultimate. Kytku mám venku na zahradě, kolem jsou taky zahrádky. Teď jsem prohlížel kytku, jak ji kvetou palice a všiml jsem si něčeho podezřelého. Připadá mi to.jako semínka. Co si myslíte? Je kytka oprcana?
Kámoše jsem taky vyděsil, poslal mi fotku svoji White dominy. On ale bydlí v jiné části Brna. Musela by to být pěkná smůla. možná je to zbytečná panika.
Taktéž nevidím semínka- je to normální samičí květ. Opyleno to ale můžeš mít - pyl doletí i 10km při dobrém větru -stačí poblíž pole technického konopí a je z toho pohroma.
Pokud nenahmatáš tvrdé semínko,tak tam není. Zárodky semínek jsou i v neopylených kytkách.
Nicméně pokud je opyleno,tak s tím stejně nic neuděláš. Rozhodně bych taková semínka již nepoužival, protože z nich můžeš mít akorát tak zmetky/hermáče/.... a celý rok starání o kytky bude v p*deli.
Naposledy upravil Šmoulí Prd 28-07-2018 v 11:24 AM