Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus zahradnici .Tak jsem tu znova matroš z minulého kola je ve sklenkach a ja už zase kličim novi kusi tak uvidíme kolik jich vykukne na svět dano včera na vatu.Pak pujdou do kelimku pod cfl 150 a pak do 6L a budu do nich pali v rustu 25Omh,pak 250květ philips.)Sestava je stejna stan atd jenom jsem kupil lepši hlinu od plagronu lehce předhnojeny doposu to byly levny substráty tak snad se to ukaže na vynose
Hojte ,tak od barny farms puklijen 3 chronici,a s.a.d všechny 4 tak jsem přihodil ješte dalši2 s.a.d.Tet jsou tyden pod cfl necham zakořenit v 0.5 aposleze do finálních 6,5.No at nepojedu to pod sodíkem aleeeeee přišti tyden dorazi vero 29 7g 245w.Tešim se jak mali ditko
Zdravim ve spolek ,dnes 12den 18/6 pod cfl ješte tak tyden a pujdou do finálních.s.a.d roste krasne ale ty chronici jsou nejaci zasekly přitom jsou jen dva dny od sebe žeby teploty?29 /30stupnu.
Zdarec,dnes 20dni na 18/6byli pod cfl150 .Tet jsou už přesazeny do fin květinaču a palim na ně 250mh,čekam na veroJeden chronic jsem musel zlikvidovat byl zasekly takže je 8kusku.Teplota je 30až 31 vlhkost nevim ale fukam tam zvlhčovačku tak at to roste
Hojte,growers.Holky jedou teda afgani ale ty chronici nevim nevim sou nejaci pomali ,oproti afganum dnes jsem udělal zaštip na 3kytka a jednu se mi kurvafix podařilo zlomit dři na valasku tak jsem ji omatal a budu se modlit at se zpravi.Zitra konečne bude veromam dotaz poradte tat nato palim 250mh přemyšlim jestli to tam nechat až do přepnuti nebo tam dat vero ?nebo až na kvet vero ??co myslite??
Zafilu to vedro přejde. Ono ti dost teplotu teď sráží i to zvlhčování.
"Chronici" už jsem dlouho neviděl, tak su zvědav jake budeš mít.
Vero bude určitě plus. Poslední dobou se s tím rozerval Pytel.
pic...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání