Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prinasam zopar fotiek z mojho lesneho policka .. oprasil som ho po 3 rokoch .. diery tam su cca 50 litrove , naplnene zahradnickym substratom , pieskom a perlitom .. pred sadenim som to prekopal , doplnil novy substrat ,hydrogel a granulovany hnoj
Maš to dobry placek pro kytku sluni se celi denjak využíváš tu petku zakopanou vzemi ja letos taky daval hydrogel a super věc podrži to par dni navíc voduobzvlašt když na flek nemužeštak často čus at to roste.
sakumprdum .. diky jj hydrogel je skvela vecicka .. tie petky su dalsia zasoba vody .. maju na spodku kapilarne dierky .. planujem tam chodit raz tyzdenne, tak dufam , ze to bude stacit
.. tu su este tie AF .. vlavo Ginger , vpravo Kritic
sewas, myslim, ze budu v pohode .. uz su dost velke na presadenie a cely cas dostavaju korenovy stimuator, tak dufam, ze uz aj korene budu mat pekne .. rastu na vonkajsej parapete , takze su zvyknute aj na pocasie .. a v neposlednom rade su na ociach takze musia uz ist von ..
Nemýlim ze je dobre čakať do 30 dni kým ich presadis lebo vtedy začínajú kvitnúť a po presadeni ti nemusia dalej rast.. Presadiť si ich mal čím skôr určite nie po mesiaci..
Původní příspěvek od drago101 Nemýlim ze je dobre čakať do 30 dni kým ich presadis lebo vtedy začínajú kvitnúť a po presadeni ti nemusia dalej rast.. Presadiť si ich mal čím skôr určite nie po mesiaci..
Přesně jak říká Dragoun..já presazoval taky takle "velký"a vyrostli jen max.25cm a bylo z toho hovno..ostatní jsem sázel 3cm vysoký a ty byly nejvyšší a nejvýnosnější..třeba se ti chytnou lépe než mě,máš to pěkné
Drago & Mara .. jasne jasne pohodicka cely tento lesny grow mam len preto, lebo mi vysli rezy orange purple plus tieto af boli bonusove a presne dve ako volne miesta na policku, tak som ich tam supol .. af sadim vlastne prvy krat a takto mi to prislo v pohode, uvidime no .. inak, kebyze kupujem a sadim af zamerne, tak samozrejme bez presadzania a urcite do foliovnika .. majte sa krasne a nech vam to rastie priatelia
dakujem pani, som rad, ze sa vam to paci .. foliovniky (priehladne plastove pohare , petky,kvetinace pre orchidey, alebo to co mas ty Drago) su super .. poznam a pouzivam ich vzdy, ale robim do nich aj zopar dier (primerane velke) na spodku aj na vrchu,aby cirkuloval vzduch .. mali ich doteraz aj tieto af, kym boli na okne .. no uz ked vysadzam do lesa, tak to rad nechavam takto .. na prirodu a verte mi, ze ak si lesna zver chce pochutnat na vasich hereckach, tak ju nezastavi ziadne pletivo