Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak trochu přiblížím můj problém koupil jsem v hyper marketu digitální časovač a jeho balení neobsahovalo návod na nastavení.Problém je v tom,že nastavení doby když se má rozsvítit spolehlivě funguje i doba zhasnutí je v pořádku,ale po dvanácté hodině v noci se prostě hodiny z ničeho nic rožnou i přesto ,že se v tu dobu svítit nemá.Dumal jsem nad tím asi tejden a vzdal jsem to bez úspěchu poradte prosím někdo jestliže vlastníte tenhle stroj.Jehož obsluha mě je zatím neznámá(doprčic ta chyba v předmětu mě se..((
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
Pokusím se sehnat manuál doufám v úspěšnost mise protože jinak opravnu nevím nastavit ty hodiny se již pokoušely asi 3 lidé a taky bez úspěchu.:-))))))Zatím mám půjčené manuální no co se dá dělat musím s tím ještě polaborovat dík za radu.
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
hele jamesi problem ti nepomuzu vyresit ale zajimalo by me kolik cyklusu muzes nastavi jako kolikrat je behem 24odin muzes zapnout a vypnout a taky by me zajimala cena
diky dlabi
jinak bez do toho marketu kdes je koupil a udelej jim tam bordel tak to delam ja oni si myslej ze muzou kazdymu srat na hlavu musis tam udelat bordel a oni ti ned poradi
To Dlabi na cena je 499Kč a na displeji mě to ukazuje jako počet možných programů 22 které by bylo možno přiřadit k jednotlivému dni.
To gunman Výrobce je Seccom technologies návod na osluhu na webu není a gdyž jsem jim tam poslal mejla s žádostí o zaslání manuálu tak to proběhlo bez jaké koliv odezvy.
Zvolím alternativu kterou navrhnul Bohour,že se zajdu poptat do hyper jesli náhodou k tomu ten návod nedodají.Já jsem při koupi bohužel již věděl o absenci manuálu bohužel jsem nečekal tak složitej software kterej tenhle stroj obsahuje.:-)))(líbil se mě vzhledem tak jsem to risknul ponaučení pro příště
Ne v tom to jistě nebude to jsem to tak jen vyfotil.Bohoure dík za opravu.
A všem za rady jenom se divím,že se ještě neozval nikdo kdo tenhle časovač má asi je nějakej zakletej a čekal jen na mě:-))Dnes si zajdu promluvit s prodavačkou elektra do hyper a snad budu moudřejší jen doufám,že se návod najde jinak chci peníze a jdu koupit něco jiného.
Doporučuji ti tento časovač neprodávat je to celkem dobrej kus . Vim o čem mluvim mám je doma a všechno jede přes ně , MAX spolehlivost . Pokud vydržíš do příštího týdne (až se dostanu na net) tak sem poustnu ten návod k použití , có ??
Ale ted jen krátce :
1.než začneš cokoli dělat , musíš ho vyresetovat ! (mala dirka pod levým tlačítkem )
2.nastavit čas (baterky tam doufám máš )
3.Tlačítkem MODE nastav na display AUTO
4.Tlačítkem PROG ti naskočí 1zapnutí a vypnutí to musíš aktivovat tlačítkem ON/OFF . Naskočí ti čas , ten nastavíš ENTERem , DEN - TYDEN - HODINA - MINUTA a upřesníš tl. SET . To samé pro vypnutí a hle nastavil jsi tímto první vyp/zap u sveho časovače .
Toto je první z 18programu které dále nastavuješ stejným způsobem , jen uplně vlevo ti naskakuje č. programu .
Super konečně se někdo ozval delší dobu jsem neměl čas koumat nastavení a manuální funguje tak jsem to moc neřešil dík moc Hlavo
už to pochopila i moje hlava mám u tebe dluh k+
ještě k tomu resetu je to politování hodné,ale vůbec jsem si té malé dírky nevšiml jsem to magor
No tak jsem si shválně počkal na inkriminovanou dobu a vše se zdá vpořádku takže už konečně funguje to bylo povyku okolo každopádně děkuji všem za projevenou snahu a rady