Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ve ctvrtek bude 16ks AH od mistniho clena hnojivo ghe tri slozka a hlina plagron light mix 7l teku kvetinac tak sleduje co se da ve starem boxu odjet .
Jinak vybaveni stejne jak 1000w 20x moonshine haze
Nechapu , to ti je poslal postou a sly k tobe tyden ?
Nedokazu si predstavit ze bych od nekoho koupil klony v takovymhle stavu a dokonce od mistniho clena.
Takovyhle klony bych nikomu nedal ani zadarmo.
Proč je máš v pytlíku a nemáš místo toho puštěnou zvlhčovačku???? Jakou máš vlhkost v boxu? Podle druhé fotky ty klony nejsou ani pořádně zalité. Třeba může být chyba i jinde, než na straně matkáře. Zrovna tenhle matkář má pěkné vitální klony.
Nevím od koho ty klony máš, ale jsou v havarijním stavu. To sis nechal poslat poštou? Co jsem zkoušel co vydrží klony, tak taky od zdejšího člena a měl jsem je 3 dny v sáčku a už některé se nevzpamatovaly.
To jsem zvědav jestli se toto chytne.
A proc ti kouka ze zeme RW kostka ? Proc neprolejes kvetinac zkrz az to spodkem vytece aby mely dstatecnou zasobu vlahy alespon na par dni ?
Ted potrebuji hodne vlahy.
Sly postou 1 den druhy jsem prevzal pric je mam v pytluku protoze potrebuji vlhkost zalite jsou dostatecne jak vis od jakeho matkare je mam nikde jsem to nerekl a na praci matkare si urcite nestezuji pric kouka rw kostka zr zrme newim neresim hlavne aby byla mojra apric nezaliju kvetinac aby snej vytekla voda mam svuj pistup tot vse.
4rezy umrely zbytek se asi probere
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Původní příspěvek od riskmc Sly postou 1 den druhy jsem prevzal pric je mam v pytluku protoze potrebuji vlhkost zalite jsou dostatecne jak vis od jakeho matkare je mam nikde jsem to nerekl a na praci matkare si urcite nestezuji pric kouka rw kostka zr zrme newim neresim hlavne aby byla mojra apric nezaliju kvetinac aby snej vytekla voda mam svuj pistup tot vse.
4rezy umrely zbytek se asi probere
EagleBill tady má jen jeden člověk a posílá poštou, tak proto. Za mě bych jim určitě dal normální zvlhčovačku a udržoval to na 70-80%. Taky jsem ty klony bral přes poštu a byly luxusní a zároveň dostaly náležitou péči po zasazení.
Takže, jestli si nestěžuješ na matkáře, hledal bych chybu ve vlhkosti a cirkulaci vzduchu v boxu. Pytlíky nejsou dobré řešení a na té druhé fotce teda rozhodně dostatečně zalité nejsou. Máš je zalité 5 cm kolem klonu a to je málo.
A to, že ti kouká rw ze země, může taky ovlivňovat kořeny v počátku růstu. Když na to svítí světlo, tak rw určitě vysušuje, ale to je jen domněnka. Nejsem u tebe doma. Víc ti poradit neumím.
Ja vim ze to myslite dobre ja kola co jedu bez priblemu ani na grower nedavam protoze je to takova odrhavacka a ted uz jsem se seznamil z hodne dobrym matkarem u ktereho jsem problem newidel tak budu brat jen od nej
Myslis ze jim nedavam peci ale davam vic uz pro to nejde udelat
Ps pri nejhorsim je vyhodim
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Původní příspěvek od Madical-Strains A proc ti kouka ze zeme RW kostka ? Proc neprolejes kvetinac zkrz az to spodkem vytece aby mely dstatecnou zasobu vlahy alespon na par dni ?
Ted potrebuji hodne vlahy.
Rw kostka cucet muze.
Prolit skrz kvetinac nemusi , ja si myslim ze je to blbost u tak mladYch klonu.
Takovy smradi potrebuji vlahu ?