Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V prvom rade sa chcem ospravedlniť za založenie menej zmysluplnej témy (ak bude prekážať kľudne presuňte do kanála)
A v druhom rade sa vás všetkých chcem spýtať ktorá AF odroda je najrýchlejšia , dajme tomu že by sa sadilo 20.7. Takze aby stihla dozrieť , píšte , raďte , poprípade foto ,
Za mňa najrýchlejšia auto odroda je Ginger Punch od Kannabia .. Je hotový za 65 dní.. Je menšieho vzrastu ale zato tvrdé a pekne sisky.. Za mňa zatial najrýchlejšie auto co som kedy mal
Původní příspěvek od drago101 Za mňa najrýchlejšia auto odroda je Ginger Punch od Kannabia .. Je hotový za 65 dní.. Je menšieho vzrastu ale zato tvrdé a pekne sisky.. Za mňa zatial najrýchlejšie auto co som kedy mal