Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím jen bych se chtěl zeptat jestli jde o málo dusíku?? listy od spodu kytky žloutnou až hnědnou a pak odpadnou a postupuje to výše podél kytky.Minulej rok jsem měl stejný problém tak mi bylo porazeno abych pohnojil že kytce chybí dusík,tak jsem nahned hnojil kopřivincema a slepičincema a do 3 dnů kytička nádherně zezelenala a ztmavla ale letos se to neděje :/ hnojim jak chci a vůbec to nepomáhá :/ nemůže být spíše přehnojená ?? :/ mám jí v zemi kde jsem vykopal díru a dal tam tak 30l substrátu.
Ahoj, na to hnojení slepičincema pozor, snadno se to s nima přepálí. Jakým způsobem je používáš? Osobně bych se na ně prozatím vykašlal a přidal ty kopřivy, přece jenom fosforu v růstu tolik nepotřebuje 😉 jaký máš základ? Substrát? Přídavky jako vápenec, popel??? Na všem záleží 😉
no subrstrát pro pokojovky(substrát,písek,popel).. hnojil jsem dá se říct každej den :/ zálivkou ze slepičinců a z kopřiv :/ zase tak moc všemu nerozumím jen nechci aby mi opadali všechny listy
Asi bych se na slepičince na chvíli vykašlal a nechal kytku vzpamatovat. Jsou dvě možnosti, buď je rozhozené pH substrátu kvůli většímu množství popela, nebo je světlá barva dána odrůdou a světlý list znamená málo živin
Každopádně nic nezkazíš, když na chvíli vysadíš hnojení a budeš zalévat jen dešťovkou. Konopí je jak plevel, vydrží hodně 😉 a podle toho, jak bude vypadat dál už se uvidí
no toho popela tam moc nemám...a v zemi to mám bez květináče a substrát měl PH 5,5 až 6,5...takže mám přestat hnojit slepičincema a jen kopřivince ? a odrůdou to asi nebude... mám ještě stejnou kytku ale ta je v kýbli a je krásně zelená
No jesli bylo uvedeno na pytli 5,5-6,5 a tys tam pridal k tomu jeste popel tak si to urcite 100% jeste snizil , i kdyby si tam mel "jenom" PH 5,5 tak to je spatne !
5,5 VS 6,5 je sakra rozdil....a jesli tam mas jeste mene tak uz je odpoved na svete.
Ten popel to vazne brutalne to PH snizuje.
Ja sem s nim chtel hnojit a kdyz jsem pak ten smichany substrat zmeril, tak sem se uplne zhrozil , jak malinko popela tak moc ovlivni PH, tak jsem to hnojeni popelem pak radeji zvrhl.
Mozna by se k popelu melo asi neco pridavat v nejakem pomeru co to ph zase zvyssuje aby to zustalo to ph 6,5. Mozna dolomicky vapenec ale fakt nevim, nejsem odbornik na michani hliny.
děkuji všem za odpovědi.Ve FAQ jsem se dočetl že zvýším PH třeba jedlou sodou poradíte mi prosím naposled kolik bych toho tam měl dát a jakým způsobem? rozpustit v zálivce? nikdy jsem ještě změnu PH nedělal tak to nechci zase přehnat