Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar tak tento rok som si aj ja zriadil jeden balkonik jedná sa o ginger punch auto..
Substrát som dal najlacnejší z obi +perlit a hnojivá mám biobizz outdoor pack + biobizz juice root..
Kytka išla do zeme 20.5 a myslím si že tie hnojivá jej riadne pomohli 😉
Ešte jedna z boku + som si všimol že listy sú nejaké objedene alebo majú niečoho deficit čo by to mohlo byť??
Listy postrekujem hnojivom biobizz fish mix ( posledná fotka )
Nebo taky zkontroluj spodky listu jesli se ti tam nepasou nahodou nejaky svinky .
Samozrejme postrik hnojivem jakmile zapadne slunce, jak pise spravne Janko.
Myslim ze to ale neni pricina direk v listech,spis bych to tipoval na skudce.
Lidi maji za oknem hafo kytek s obycejnym substratem kde jsou larvy skudcu a ti se lehce premistuji.
Postriekavam ich ráno alebo večer cez deň nie..na liste z tretej fotky sú není dierky ale normálne že priesvitné fľaky ..dnes ráno som všetky veľké listy ostrihal aby slniečko presvietilo celú rastlinu 😉
Na nemocné listy a škůdce mi vždy pomohl BioBizz: Leaf-Coat "postřik".
Určitě existují i lepší a levnější "jak ti budou lidé psát" ale tohle mám vyzkoušený.
Len jedna malá rada. Nestrihaj tie listy, na ne pekne svieti slniečko a rastlinka si tak berie to čo potrebuje. Načo potrebuješ nech presvieti celú rastlinku však to ešte nekvitne. Listy dole tak 2 týždne pred zberom keby hrozila plieseň alebo odtrhnúť keď už sú žlté a vysaté zo živín. Takto tým rastlinám len berieš pľúca a spomaluješ si rast a fotosyntézu premenu látok. GL
Práveže už kvitne a tu na fóre som čítal ze hosi strihaju veľké listy aby presvietilo rastlinu 😉 myslím si že tie 4listy čo som odstrihol jej nijak neuškodí 😉
Tie listy boli vážne veľké ako celá dlaň aj s prstami ☺
Tie listy môžeš strihať keď je fakt ze hustá ale ta tvoja je úplne v pohode, slniečko ju presvieti na 100%.. Písal som to ja ale ja to robím v boxe keď je tam husto.. Alebo keď sú niektoré vetvy tienene listom..
Uškodí jenom to nevíš,Třeba Vyděl jsi někdy strom bez listů kterej má plody ?? Nikdy nestříhej listy!!! takhle malá je potřebuje aby mohla růst.. jedině když je hodně hustá, ale ta tvoje je OK hlavně už to nestříhej jinak z toho budeš mít koště s 5g (můj názor)
Naposledy upravil WhiteFrost 11-06-2018 v 22:22 PM
Zdar hoši ďakujem za radu som začiatočník stále sa učím čítal som to a myslel som že to pomôže..odteraz ani lístok na zmar 😉 ale ako som písal tých pár lístkov jej neuškodilo ☺
Okolo troch týždňov a na výšku 45cm..myslím si že ty 70+cm bude mat..
Hoši opýtam sa vás všimli ste si niečo na predposlednej fotke?? 😉 Jedná sa to ohľadne listov..