Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak me napado esli muzou drvive (40-50% hnedych blizen) sklizene palicky dozrat doma stejne tak jako kdyz si koupite zelenej banan a von pak doma dozraje nebo treba broskve kdyz je utrhnete driv tak prece taky dozrajou
potreboval bych to vysvetlit od nakyho odbornika dik
No je pravda ze to je po case lepsie co do chuti a kvality ale to preto ze ssa vsetky neucinne kyseliny premenia na aktivne ucinne latky a nie preto zeby to nejak dozrelo ( ako banan ... ) Pri tej premene vsak treba zabranit pristupu vzduchu a bude to este lepsie ( to preto ze tie ucinne latky nezoxiduju ci co to vlasne robia )
no moje zkušenost je následující - taky sem sklízel když to bylo tak 40/60. Všechny vlásky na palicích po usušení zhnědly, takže počítám, že to bude mít něco společnýho s úbytkem vody - ale to jen hádám. A co do účinku, tak cca po měsíci to bylo nejlepší.... Akorát pak přes ty vedra se to totálně přesušilo, takže kentus.. Příště to budu skladovat v lednici asi...
a já zaslech následující, dozrávající kytku uřízneš (možná by bylo lepší vzít jí i s kořenama) a hodíš do kýble s vodou a hnojivem a kytka je schopná dozrát. je todle reálný?
to: bohour proc vlastne sekat driv . ? protoze sme zjistili ze nam nekdo leze na policko a trha nam tam vetve rak se bojime aby to jednoho krasnyho dne nevzali cely
další neozkoušenej a podle mně nemožnej nápad - přelejt kořeny vytrhlý kytky horkou vodou, prej to pomůže, já ale nevím, lidi si dost často vymejšlej píčoviny, ale největší průser je že jim pak sami věřej
to:rudra to ale vsichni vime ze suseni a skladovani ma vliv na kvalitu visledneho produktu to si nam nerek vubec nic noveho a navic nevim co to ma spolecnyho s timle threadem