Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestu zdar letos jsem prdnul opet něco do korun tak snad se zadaři.Budo jen 3kytky ve 20lkyblech substrat zahradnicky a přimichal jsem i hydrogel letos ho skoušim prvně mnel by držet vodu .Taky jsem pripevnil petky 2l s kapilarkou tak dojdu jednou za tyden zaliju a doplnimModeli jsem zvolil 1kus special queen,2kusy swet chees fast version.CHvili byli pod 150cfl kelimkach 0.5.po prokořeni jsem jich šoupnul hore
Zdarec ,jel jsem skontrolovat a zahnojit kytky ,a chudak Special quenn byl v pulce přelomeny asi od větru tak jsem mu udělal dlahuješte držel na kusku tak pokud to není uplně odtrhly tak kytka se zahoji a dokonce i zesili tak snad no.Dalši jsou sweet qess a stech mam aspoň radost jedou jedou
ahoj .. budem sledovat .. moj prvy out som mal na strome jednu herecku .. zavlahu som mal taku istu (chodil som tam raz za 4 dni a uplne to stacilo) .. na jesen krasne zozltla a svietila ako taka neonka z toho stromu .. dalsi rok mi nejake zvieratko obhryzlo stonky .. drzim palce a nech sa dari ..
Hojte pestiteleněco malo ze stromčeku.zas o něco povyrostli a potech bořkach jsem si říkal že to bude polamany ale přežilito ve zdravi dostali za odmnenu rustovku od biobizu .tady je 2sweet chees.
Čus po tydnu jsem skontroloval kytky a zase porostli ,dostali fisch biobiz .Kapilarka neajk nefunguje naleji tam vodu v poho funguje a když dojdu po tydnu furt je tam pulka vody nevim proč se to zastavi flasky jsou čisty nebyva to ucpany a to mam tak u všech aspoň že ten hydrogel něco podrži