Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute , tak som sa rozhodol , ze pojdem do toho.... nakolko zijem uz dlksie vo francuzsku na azurovom pobrezi , cas aj priestor je tak preco nie, sak spek na plazi vzdy potesi, jedine co ma casom bude troska zaujmat je pach s ktorym budem urcite bojovat..... ale dost kecou....
Takze semiacka som objednaval od seensiseeds 3x sensi skunk , 3x super skunk a od white label 3x purple bud...
Vsetkych 9 semiacok vyklicalo , 100 % uspesnost
A tu nieco s vybavy Box mam Black box silver 1,2 x 1,2 x 2 m
Zem Biobizz light mix 6,5 l kvetinace , hnojiva biobizz bloom, grow, alga a mix, top max
Zvlhcovacka vzduchu, zatial mali klipsnovy ventak na ofuk , odtah ufo, a tu na nase horucw dni prima klima vid foto
+ automaticky preradnik LUMATEk na rast svietim 400 , na kvet pojde na maximum + filter
takze zatial asi tolko , neskor pridam foto krpcou, su tyzden na 18/6
A na kolko to mam dole v garazi pod bytom, a jediny problem ktory som spominal je ze ma bude trapit zapach , tak sme si s kamaratom nachystali material a zajtra si idem spravit jednu ,,akokeby miestnost a uplne ju odizolujem od vzduchu , aby sa nikam nedostal von len odtahom cez flexi.... pridavam foto materialu č.1
Na foto č 2 , hore jak je ten dreveny tram odtadial pojde stenas plechou a zaizolovanaa z tymi dverami co boli na fotke, box sa da uplne na stenu a budem tam mat pekny pristup
na a na foto 3 a 4 uz vyssie spominane osadenstvo , odkedy som ich dal vyklicane do hliny a pod lampu je to dnes tyzden (7.den 18/6)
Zavidim ve francii tam je nej hašiš na svete kamarádka tam pracuje v kuchyni,nevim teda v kterym to je meste. musí tam byt paradni klima něco na outdoor
Klima je tu brutalna uz teraz horucavy jak svina to slnko je uplne ine ako u nas, no a co sa tyka hasisu to tu zohnas na kzdom kroku , ale o makak je tu dopyt , arabi to tu predavaju draho , to co kupis hasu za 50 ti daju za 20 travy 😏
Caute, hlasime sa z 13. Dňa 18/6
Teplota den 27/28
Noc 22/23
Vlhkost den 60-70 %
Noc 80%
Pred dvoma dnami som im dal 1x troska napapat 1ml/L Grow a dokupil som Heaven , tiez 1ml/L a rozdiel hned viditelny, budu to velky pazravci 😋😋
Buduci tyzden , utorok max. streda planujem zastrihnut a okolo 1. Juna (+- den dva) prepnut ,lebo musim to dokoncit do 1. Augustoveho tyzdna nakolko odchadzam na SK na dovolenku , tak ak pojde vsetko jak ma bude dobre