Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,takže jsem se rozhodl rojet nové kolo v systemu GoGrow,Světlo je jasný je to zase 600w Hps předřadník Lumii Digita s regulací,hnojky zase Atami Posádku tvoří tentokrát No Name Model,kámoš nakoupil hodně řezů a popadali mu štítky,takže netuším co to je,jen vím že je to jednotný model,měl je po deseti..9 jsem dal pod lampu a jednu na balkon neměl je kam dát tak jsem jim dal domov Fotky jsou pořízené včera a to tedy na 8.den 18/6 a rovnou jsem je klasicky zaštípl
Zdravím,tak dnes jsou holky 33.den na 12/12..Odpojil jsem nádrž a ve vaně jí pěkně vzal kartáčem a jarovou vodou,vypláchl,napojil zpátkya dolil novou vodu,k tomu jsem přidal PK-13/14 + Terra max.. EC 1,96..Holkám se daří a mě se líbí,příští zálivku dám EC 2,1-2,2..Ať to trošku bobtná a a pak stáhnu a budu držet na EC 2,0 do proplachu
Zdravím,tak včera docela panika Většina popadala váhou a dvě vrcholovky se mi zlomili,ale vyvázal jsem to a drží to,tak snad se to chytí bobtná to jak kráva Nafoceno dnes,tedy 40.den 12/12