Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jaro je tady tak chystam se ven dat mazara zbyl mi jeden rez co se nevesel pod lampu tak jsem ho dal do 11l kvetinace a sel pod 4kulu zatim je tam cca 5 tydnu az naroste udelam zneho rezy a ty dam ven do 11l kvetinacu a rostlinku z ktere byly odebrany rezi dam do 20l kalfasu hlina plagron light mix a hnojky hesi
Plus sem nekde zasantrocil 10ks queen diamond od kera seeds a 10 ks thunder cold tez kera tak doufam ze je najdu a dam klicit
Dale se mi libylo sweet harlem disel od sumo seeds pod 600w kvete 11 tydnu tak se to ven moc nehodi ja ji dam 3ks na zatemnovacku toot vsee
Tak mi zbyli 4 rostliny royal queen duamond auto ale automatka to neni protoze nechce nakvitat na 20/4 tak ji prdnu do lesa zatim je pod 125cfl
Plus vyklucilo zatim 7 white thunder tak jsem je dal do hliny aby klicek vzesel v rostlinku
Royal queen diamonds autoneauto je trochu prehnojena dostala kvetovi hnojivo a nenakvitala tak sem ji vyradil z autoflowers boxu pude do lesa na mitinku kde dam vlastni hlinu co z byla z indoru jako odpad tak ji pouziju na venky
Tak a mame to na cilovem miste mitinka v lese vykopal ja ne ja jsem linej 20l jamy do nich dal starsi hlinu z indoru aspon se upotrebyla 4ks royal queen diamont autoneauto a 4ks cold thunder oba kera seeds
Foto 1,2,3,4 royal queen diamond
Zdar, s tema cerstve naklicenejma sazenicema bych snad i pockal az trochu povyrostou nekde v parniku, nebo za oknem a vysazel je ven az po pulce kvetna. Obcas se kolem “trech zmrzlejch” dost zhorsi pocasi a spadnou teploty.
At ti to jede, mej se!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
jak řiká Zedy, sázet až po 15. dubnu nebo klidně až v červnu. ony kolikrát i kytky sázený koncem června nebudou ve finále malý a špatný. každopádně ať to jede!))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Tak me zbylo 5 thunder cold tak je dam ven 27 kvetna aji toho mazara
Mazara budu hned od 27.5 zatemnovat abych vydel rozdil mezi lampou a outdorem v nejlepsich podminkach
Rozhodl jsem se ze budu hnojit bio na dusik koupim vojtesku a na fosfor a drslik compost tee jen n zahrade co budu mit pod dohledem v lese na mitince osvedcena klasika hesi
Drzte palce holkam na mitince at neuschnou jak casto by se melo zalevat dnes jaem kazde dal cca deset litru plus tnt comley na rust od hesi