Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jedu svuj prvni indoor. Zvolil jsem klony a chtel.jsem se zeptat. Jednotliva patra rostou nepravidelne. Kde se v takovem pripade ma zastipnout? Foto pridam zitra
To nad kterým patrem to zastipnes je jen na tobě, podle toho kolik chceš větví. Maminy takto začnou patrovat vždy po par zastrihnuti. Samozřejmě každy výhon je jakoby jedno patro, takže zastipnes těsně nad výhonem, popřípadě můžeš zkusit štěstí s fimem.
Původní příspěvek od ivanski123 Ahoj jedu svuj prvni indoor. Zvolil jsem klony a chtel.jsem se zeptat. Jednotliva patra rostou nepravidelne. Kde se v takovem pripade ma zastipnout? Foto pridam zitra... Díky
Ahoj,
psal jsi mi vzkaz,ale ja mam malo prispevku,tak ti nemohu odpovedet ani ho precist..
Pokud neco potrebujes napis na northernlights76@icloud.com. ;-)