Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Autoflowering Outdoor Mix ( http://www.konopnesemena.sk/konopne...or-Mix-3-ks-fem )
Ďakujem za každé rady
PS:Friasiana som pestoval minuli rok ale nedokvitol lebo som ho neskoro dal vonku ale aj nedozrety zhuloval dobré
zdar, o těchto genech je tu spousta informací, stačí pohledat, ale když už ti píšu, tak tě budu spíš varovat před kvalitou genetik od dutch passion... minimálně ten orange bud má obrovský problémy s hermafroditismem
zdarec,hele Frisian Duck jel muj kamos ve skleniku rok nebo 2 zpatky
bez hnojeni,sklidil to cca konec rijna a teda nic moc.
Palice byli uplne bez pryskirice a zhul opravdu slabej.
Mozna mel jen spatnou varku,ale ja sobne po tom co sem videl jak to vypadalo ,nesel bych do toho.
Pokavad muzu poradit na out,tak za me sweet seeds - fast verze,sem s nima nad miru spokojen,vysledek nesrovnatelnej.
Hele vynos byl prumernej, nic svetobornyho. Ale libilo se mi to jako rostlina a melo to takovej ten skunkovej efekt. Plisen zadna a dojelo to na pohodu tady u nas na morave. Za me ho pojedu urcite znovu.
Greenschi pletes tady jabka s hruskama, Frisian DUCK je preprcanej Frisian DEW nejakou australskou odrudou. No a jak se asi bude darit krosu z australie v nasem podnebnem pasu, to se da celkem snadno odhadnout...
Presne tak pravdu má pospa.m ..no a nakoniec som sa rozhodol Orange bud vynechať a nahradiť ho tak isto frisianom tak tento rok pôjdem 6x frisian dew a nejaké tie automaty frisian sa mi osvedčil aj keď nedokvitol do konca.. a čítam aj dobre ohlási naň a myslím si že to je asi najlepšia voľba
Jozko skus aj nieco ine. Ak hladas fem, tak je tu kopec chvaly na napr. Sweet Seeds - Killer Kush F1, mega sisky, dozreje v nasich podmienkach, chvalyhodna potencia. Alebo cekni Female Seeds, maju tam pekne outdoor veci, Kc Brains, Seedsman, atd. netocme sa furt okolo frisianoch a orindzbudoch
Samozrejme je to na tebe, good luck
Skúsim to pozrieť a jasné necham si poradiť od každého tiež sa nechcem točiť okolo frisiana ale je to osvedčené a keď to mám niečo osvedčené ťahá má znovu pestovať to isté..dnes mi kamarátka doniesla 2semienka Orange bud fem. a jedno semienko Ginger Punch Auto už ich mám v kokosových jiffoch tak som zvedavý