Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim pestovatelia..... som tu novy a skusal som hladat vsade o klonovani s feminizovanych rastlin ale nasiel som len negativa.... co som cital tak by sa feminizovane rastliny nemali klonovat koli mutacii hermafroditom alebo degradacii rastliny .... momentalne mam niake rastlinky od pyramid seeds presne tutankhamona ... len mi nejde do hlavy ze tato seed banka ponuka semiacka tutankhamona ako velmi dobru rastlinu na matku a ze vyprodukuje vela klonov ... len neviem kde je teraz pravda ci to klonovat mozem alebo nie .... pomozu vsetky rady .... a ak som prehliadol niaku temu tak sa dopredu ospravedlnujem ...
to si spíš kup jednoho klona o nějakýho spolehlivýho matkáře a toho udělej matku. sice se to taky nemá, ale bude to pořád konzistentnější než klon z femky.