Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem, teď již oficiálně.
Každý člen, který má zájem o zboží z Growshopu, tak ať mě kontaktuje a bude mu udělána individuální nabídka. Při kontaktu se prosím odkažte na toto fórum.
Akce na měsíc březen!
Při nákupu min. 10 ks 50l substrátů značek Atami, Biobizz, Canna, Plagron, dárek výbojka Elektrox HPS 400 W, květová
Při nákupu min. 15 ks 50l substrátů značek Atami, Biobizz, Canna, Plagron, dárek výbojka Elektrox HPS 600 W, květová
Značky je možno různě kombinovat, druhy také (např. 5ks Atami Lightmix 50l a 5 ks Plagron Royalmix 50l=Elektrox HPS 400W, květová, zdarma)
Platí pro hlínu.
S osobním odběrem na prodejně - potřebuji alespoň 2 dny dopředu informaci kolik čeho, abych měl čas zajistit zboží v případě nedostatku konkrétního zboží.
Připomínám, že jsem ochoten dovézt do okruhu 30 km od obchodu.
Ozvěte se, nějak se domluvíme.
Ahoj, tentokrát jsem připravil akci na hydro, aero systémy
Aeroponický systém Amazon 116 pro 16 rostlin - 4000,-
Aeroponický systém Amazon 132 pro 32 rostlin - 4000,-
Aeroponický systém Amazon Twin pro 16 rostlin - 7100,-
Aeroponický systém Amazon Twin pro 32 rostlin - 7100,-
Wilma Atami New L hydroponický systém 4x 11l květník - 2500,-
Wilma Atami New XL hydroponický systém 4x 18l květník - 3200,-
Wilma Atami New XXL hydroponický systém 5x 25l květník - 4600,-
a další nacením na dotaz
Ahoj,
rozhodl jsem se vyhlásit soutěž pro období březen 2018 - duben 2018.
Každý kdo u mě nakoupí zboží v min. hodnotě 2.000,- Kč, tak se automaticky dostává do slosování. Na začátku každého nového měsíce vylosuji 1 výherce, který dostane dárek.
Jelikož bude březen končit, tak se připočítává se k dubnu, tzn. že 1.května vylosuji 1 výherce, který nakoupí zboží od 1.3.2018 do 30.4.2018.
Tentokrát si výherce může vybrat ze 2 možností:
-SUNPRO Super Bloom 400W, HPS
-SUNPRO Super Bloom 600W, HPS