Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rákosníček sa komercializuje!
Myslím, že s JIDB budeš spokojný. Treba si ale uvedomiť, že k adekvátnemu hnojeniu je nutné aj adekvátne svietenie, tak bacha na to! :-)
Inak to máš pekné a milé!
z akých seedsbank to máš? Nebude ten Royal rastovo moc rozdielny k tomu Jackovi?
Původní příspěvek od odo Rákosníček sa komercializuje!
Myslím, že s JIDB budeš spokojný. Treba si ale uvedomiť, že k adekvátnemu hnojeniu je nutné aj adekvátne svietenie, tak bacha na to! :-)
Inak to máš pekné a milé!
z akých seedsbank to máš? Nebude ten Royal rastovo moc rozdielny k tomu Jackovi?
Už jsem tyhle dně odrůdy jel minulé kolo a v pohodě, sice ten Jack byl trochu dříve. Jack Herer je z Bulldog seed. Jak to myslíš s tím světlem ? Rád pochytím další rady .
Myslel som to tak, že k intenzívnemu rastu a k intenzívnej fotosyntéze je potrebných niekoľko faktorov. Okrem dobrého hnojiva aj dostatok svetla. Takže v podmienkach Tvojho mikrogrowu s tým prihnojovaním buď opatrný. Alebo už nejdeš pod tou slabou LEDkou?
Původní příspěvek od odo Myslel som to tak, že k intenzívnemu rastu a k intenzívnej fotosyntéze je potrebných niekoľko faktorov. Okrem dobrého hnojiva aj dostatok svetla. Takže v podmienkach Tvojho mikrogrowu s tým prihnojovaním buď opatrný. Alebo už nejdeš pod tou slabou LEDkou?
Já jsem pod LEDkou nikdy nejel, mám tam 100W sodíkovku
Tak vies rad si pozriem niekoho kto ide proti prudu..kazdy riesi silny svetelny tok,pri tom ked si sikovny k vysledku sa dopracujes aj bez toho..je jasne ze vynos je malicky,ale ide o to ze ta rastlina prejde celym zivotnym cyklom aj v takych podmienkach..dalsi priklad je typek ktory vypestuje celu rastlinu v cisto rastovom spektre..1000w sodu mozes vidiet hocikde,toto je ale nieco ine
ahoj,behem kvetu muzes pridavat obcas rustove hnojivo jako tonikum.
ja davam rustovku az do 14.dne kvetu,ale kazdyho vec.
jinak s royal queen seeds nemam dobrou zkusenost.
moc velka diverzita fenotypu v ramci jedne odrudy,mluvim o tom royal medicu.
za me palec dolu pro tuhle seed banku.
snad nejhorsi seedbanka je ale cbd seeds,na ty bacha.
vsechny femky od nich a to jsem mel tusim 4 odrudy,hermily hned v prvni generaci ze semen.
to je jen tak na okraj.
at se dari.