Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim mam dotaz lidi ti kteri uz zkousely nebo vi... Kdyz pojedu automaty indoor rekneme pod 600w da se dosahnout magicke hodnoty g/w? medium hlina s perlitem Zkusenosti s growingem mam ale jen outdoorovym a jsem dlouho mimo .Zajimame vas nazor na indoor s auto osazenstvem chci zvolit tuto variantu kvuli brzke sklizni... sem zvedavej na vase nazory na tohle no kdybych nakoupil rezance a prdnul je na 12/12 SoG by mozna bylo lepsi ... poradte hlavne automatum bych nesvitil tech 18/6 celou ziv.fazi podle me by jely i na 12/12 Abych schrnul co me presne zajima kdyz se da do growu 100% pece lze dosahnout g/w s autoflower genetikouNebo he to nemozny a volily byste radsi SoG z klonu? ... jj asi blbej dotaz reknete si kdyztak smazte jinak predem,dik za odpoves
1. automaty indoor nie je problem - u nás to nie je až tak rozšírené ale pozri zahraničné fóra a tam nájdeš o tom mnoho
2. 1g/w sa dá, ale ak nemáš skúsenosti tak to bude skôr šťastná náhoda ako výsledok dobre odvedenej roboty
3. Ak automaty tak minimálne cyklus 16/8, odporúča sa 18/6 ale ideálne je 20/4, pripadne 20/6.
Původní příspěvek od DrGrinspoon 1. automaty indoor nie je problem - u nás to nie je až tak rozšírené ale pozri zahraničné fóra a tam nájdeš o tom mnoho
2. 1g/w sa dá, ale ak nemáš skúsenosti tak to bude skôr šťastná náhoda ako výsledok dobre odvedenej roboty
3. Ak automaty tak minimálne cyklus 16/8, odporúča sa 18/6 ale ideálne je 20/4, pripadne 20/6.
Perióda 20/6 = 20 hod svietiš, 6 hod tma. Stretol som sa s tým na zahraničných fórach kde o tom píšu v súvislosti pri pestovaní automatov. Proste sa ti posúva čas kedy sa lampa vypína/zapína.
Taky jsem to zkoušel a dospěl jsem k závěru, že automat patří ven, na to taky byl vyšlechtěn a v OUTu poznáš jeho potenciál, v indooru moc neovlivníš ani růst ani květ, dělá si co se mu zachce, a hnojit ho je chujovina
Jedina vyhoda automatov je to ze zacnu same kvitnut uz na jar/zaciatkom leta. To je tiez jedina instancia kde ma ich pestovanie vyznam. Do boxu automat v ziadnom pripade lebo za a. nevies kedy prepne a za b. nikdy nebude taka kvalitna genetika ako fotoperiodicke geny.
nikdy nebude taka kvalitna genetika ako fotoperiodicke geny.
hehe taky vykrik do tmy zpred 10 rokov. Mal som nejake veci od Mephisto Gen na balkone a co do chuti a potencie hravo porazili kopec veci co som hulil in/out. Treba si vedet proste vybrat - aj z fotokytek mozes vypestovat sracku ci in alebo out.
Ale suhlasim - ked niekto resi g/w a max vyuzitie svetla/priestoru, automat ma minusove body.
Inak ma vzdy fascinuje veta ze nemozem ovplyvnit kvet rastliny..a pri fotoperiode ako ovplyvnujete kvet? rastlina ho ide sama tak ci tak ako to ze som so 100w cinskou led dal na automate 37g na rastlinu ked to je taky shit?shit rastlina,shit svetlo ale vysledok super..tak ja neviem teda kto je mimo :P
Původní příspěvek od atletico Inak ma vzdy fascinuje veta ze nemozem ovplyvnit kvet rastliny..a pri fotoperiode ako ovplyvnujete kvet? rastlina ho ide sama tak ci tak .....tak ja neviem teda kto je mimo :P
Tady jde spíš o to, že si sám určíš, kdy má kytka přepnout z růstu na květ 😉
To u auťáku uděláš těžko 😉
Ja som minulé kolo išiel 3x auto White widow od DP zo semienok v 60x60 stane a mne to teda nevyhovovalo. Použil som LST, ale ajtak každá rastlin narástla inak a musel som dost vypodkladať kvetináče, aby boli vrchy akotak v jednej výške. Jedna mi zhermila bola vyššia asi o 40 CM!! Tým pádom výnos o 1/3 menší. Ostatné dva kvety boli okej, ale prepli sa skôr než by som to urobil ja. Možno som narobil chyby-neviem, ale ja už automat do stanu urcite nedám
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Automaty indoor su dost nevyspytatelne nakolko nemozes regulovat rast, nehodi sa to podla mna do indooru. Myslim ze na rovnakej ploche spravis viac s normalnymi rastlinami fotoperiodickymi.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/