Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim nevim jestli pisu do zpravneho topicu kdyztak smazte ... chtel bych poradit jedu li SOG pod 2 a pul kilowatu jaky je optimalni pocet rostlin aby meli kytky max vyuzetelnejch lumenu? dekuju predem za odpoved
Bude asi dost záležet na stranu, ideálně co dělá pěkný salámy a min listu. 2,5kw to pěstujes pro dalších pět lidi? Já když jsem nad sogem uvažoval, plánoval jsem asi 36ks na m2.
tak především bych řekl, že množství kytek pro sog se odvozuje z plochy a ne z výkonu světla. takže řekni jakou máš plochu a podle toho si tam nastrkáš řízky...
Paranormal Grow-me se to stavalo u hliny parkrat,v ty samy mistnosti s boxem jsem nechaval v pytlich nakej cas(mesic cca) hlinu z minuleho kola(maximalni lenost vzit a vyhodit),ktera jeste byla mokra s pruplachu,tak jestli to bylo z toho stopro nevim kazdopadne od ty doby co se substratu okamzite zbavuju po konci kola tak mam od ty doby klid,nikde ani jeden klobouk :-)