Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze muj prvni indoor grow a zkouska led panelu z ebaye za 1500kc cca stan 70x70x160 mars hydro 6l kvetinac hlina plagron light mix plus perlit, hnojiva organicke od guanokalongu posypka plus batboost na kvet a formulex na zakoreneni smena jsem objednal od sweet seeds vzdy sem chtel skusit RED familly takze 4x dark dewil auto a 4x red poison auto plus 5x mass critical od royal queenu a jsem zvedav co stoho bude
Naposledy upravil TurboPower 25-01-2018 v 21:44 PM
zatim sem to jen skusil a cekam nez mi prijdou vetraky... a jinak to je lampa full spectrum z ebaye za cca 1500kc chci skusit poprve indoor ale nechtel jsem HPS sodiky...
LEDka z ebaye za 1500 kc rozhodne nema 1000watt. Uz dopredu ti muzu rict ze jsi vyhodil 1500 kc, pod tim to fakt neporoste.
300watt cfl je taky nesmysl. Nevim proc se nedrzis osvedcenych zpusobu (HPS).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tet momentalne resim teplotu protoze mam skrin v podkrovi mam ji oblozenou polystyrenem a pri teplote 3stupne venku mam ve skrini kdys svitim a sou pustene pritahy tak mam teplotu 17 stupnu, skusil jsem pridat nad ledku 50W obyc zarovku aby to vyhrala ale dostal jsem se jen na 22 stupnu a to jsou venku 3 stupne ale kdys zhasnu tak je ve skrini 5stupnu takze esrte asi nejakou dobu pockam nez venku bude lepe nebo musim nejak vyrewsit aby teplota neklesla pod 17 stupnu kdys nebudu svitit
a Browsere dekuji za dobry komentar chci to jen prosebe a nepotrebuju tuny ... staci 100 az 200 krasnych palicek a budu vysmaty aby to vydrzelo do pristii sklizne