Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » SKRZ PRSTY o všestranném využití KONOPÍ
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

SKRZ PRSTY o všestranném využití KONOPÍ Příspěvek č. 1

TISKOVÁ ZPRÁVA
25.1. 2018
SKRZ PRSTY ZNAJÍ JMÉNA PRVNÍCH ŘEČNÍKŮ
Přípravy na pátý ročník projektu Skrz Prsty jsou v plném proudu. Cílem letošního ročníku je informovat o všestranném využití KONOPÍ. Organizátoři proto do Zlína pozvali odborníky z různých odvětví. Slovo dostanou zástupci spolku Konopa, zakladatel Konopné dílny, přední specialista na drogovou epidemiologii u nás a mnozí další. Program vyvrcholí 7. března ve zlínském TIC a zahrne nejen přednášky s hosty, ale i workshopy a doprovodný program.
Konopí bylo v prastarých kulturách uznávaným léčivem, rituálním prostředkem i průmyslovým materiálem: „Rádi bychom prostřednictvím přednášek odborníků nejrůznějších odvětví připomenuli tuto rozmanitost využití konopí,“ říká manažer projektu Ondřej Beneš.
Odpolední blok přednášek proběhne pod taktovkou profesionálů z oboru. Mezi řečníky bude přední specialista na drogovou epidemiologii a léčebné konopí Tomáš ZÁBRANSKÝ, který dnes řídí několik výzkumných projektů Kliniky adiktologie. Posluchači budou moci diskutovat s Petrem HRADILEM, pěstitelem a zakladatelem Konopné dílny v Malenovicích, která se soustřeďuje na tradiční výrobu konopných tkanin. Řeč bude také o konopí ve stavebnictví, více než desetileté zkušenosti na poli přírodního stavitelství má Patrik MATRINGER. Své slovo dostanou také zástupci spolku KONOPA, jejichž cílem je připomínat využívání konopí setého. V neposlední řadě vystoupí Saša VIDOVIČ, který bude hovořit za společnost Calma Verde, jež se věnuje integrativní medicíně. Program uzavře panelová diskuze na téma legalizace a regulace konopných látek u nás: „Prostor dostanou nejen zastánaci využívání konopí, ale i adiktologové a kriminalisté, zastávající druhou stranu mince,“ uzavírá manažerka projektu Anastasija Žur.
Celý program je přístupný široké veřejnosti a vstup je zcela zdarma. Mimo přednášky a diskuze s odborníky si budou moci posluchači osahat nebo ochutnat výrobky z konopí.
O konopí jak ho mnozí neznají – takový bude pátý ročník projektu SKRZ PRSTY, který vytváří studenti FMK UTB ve Zlíně.

www.skrzprsty.cz

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 25-01-2018 v 14:45 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0252470 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív