Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj potřeboval bych radu.. řešim problém se závlahou autopot a hnojivem Plagron hydro (nebo i coco) A+B a PK13/14 a stává se, že se závlaha zasoluje a pak netěsní a přetejká. Máte nějaký zkušenosti co doladit, popřípadě jaký jiný hnojiva zkusit? díky
Zkus Jungleindabox... Top hnojky, ceska firma... 3 slozky-lehky davkovani... Kup ten starter pack, 2 slozky b,1 slozka a , jedna slozka m.. Vyjdou od 900 do 1200 kc, jak kde najdes.. A jsou fakt ok...
Jedine pridavat enzymy, ty by to mely proplachnout..
S Jungleindabox si nepomuzes, ty jsou uplne jako AH a zasolujou taky..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ja mam zkusenosti u ebb flow s jungleindabox asi 6 let, a nic se mi " nezasoluje"... Kamos zrovna ted koupil 100 stan, mel tam starsi tenhle autopot system... Vyptaval se me na hnojky do hydra, tak mu rikam taky jungle... Jede je uz 2 kolo a nic se mu neucpava. Je fakt ze teprv 2 kolo.. Ale je v pohode... Tak zkus ty jungl 1 nebo 2 kola a uvidis... Kdyz nepomuzou zkus ty enzymy s tim ja zkusenosti nemam....
Taky ebb&flow neni nijak nachylny na tenhle problem.. Hlavne mikrokapilary a drip s tim ma problem, kdy se kapilary ucpavaj, tam se to resi prave enzymama..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Kamos jede v autopotech JIDB a dela mu to binec. Ja pouzival Metrop a ten byl v pohode. Ted tam liju od GH floracoco s biobloomem a zatim v pohode i kdyz ten biobloom dela takovy tmavy povlak po nadrzi.
No me se na nem nepodarilo dosahnout dobre chuti. Vsechno chutnalo stejne. Lidi kolem me si nestezovali. Ale mi to moc nechutnalo. Na GH je chut a vune lepsi. Ale i tak jsem si rekl, ze zkusim organiku. Proto jsem ted zkousel Biotabs. Chutove jeste nevim ale jinak se mi to moc nelibilo. Enzymy jsem pouzil edno kolo a to od Metropu a uz bych to neudelal. Prave ty rnzymy mi zacpaly plovaky a nenapoustelo to. Ale mozna byly nejake zkazene.
Ne vsechny enzimy do podobnych systemu sou dobry , me to v hydru delalo vzdy jen bordel.
Kupodivu enzimy od hesi to davaly asi nejlip.
Kazdopadne do autopot si v zahranici hodne chvali hnojky od advanced nutrient.
Canna tez nebude marna , spolecne s general hydroponic.
Jaky mas ec vstupni vody ? U techto systemu to umi delat i vodni kamen , jakmile ti voda usycha tvori se tam povlak. Podobne to delaji i hnojky ale to se jedna o sul.
Muzes zkusit pridavat jeden tyden peroxid v mensich davkach. Ten by to mohl rozpustit.
Taky sem nad autopotem premyslel , ale nakonec sme se shodli s kamosama ze je to tk jednoduchy az je to slozity.
Edit. Kcb taky uvadi ze mu enzimy od metropu delaly bordel v aeru.
Ted teda nevim jestli enzimy nebo korenak , ale myslim ze nejel ani jedno.
Původní příspěvek od kinq diky za rady.. nějaký typy na ty enzymy?
jinak o tom metropu jsem slyšel, že prej dobrý.. zkusím kdyžtak i to
Co klasiku? Atazyme od Atami.
Řešil jsem autopot z důvodu snížení starostí a naopak to zatim jen starosti přidělává. Co jsem tak koukal jinde, tak hnojky Advanced Nutrient nebo GH doporučovali taky. Asi od každýho koupím nějakej Starterpack a postupně asi vyzkouším vše, protože asi jednoznačný řešení zatím nikdo neví :-D
Ja jsem spokojeny s GH a pokud jedes v kokosu tak tou radou floracoco. Akorat kdyz tam budes lit i ty bio doplnky tak si kup od GH i ph down. Kazdopadne to chce jednou za cas vylit zbytek vody s nadrze a trochu ji vycistit a nalit novou. Treba jednou za dve nebo tri nadrze. Delam to tak a nema problema. Po kazdem kole to chce vycistit. Jo a kdyz budes cistit vacky tak si davej bacha na ty male gumicky. Jsou na kazde dve a rady vypadavaji.