Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Zabavené Klony, Expertíza.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Motorsport001
Nový Člen

Karma uživatele Motorsport001 - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2018
Příspěvků: 1  

Zabavené Klony, Expertíza. Příspěvek č. 1

Nazdar pánové,
dostal jsem se do problémů se zákonem, jedná se samozřejmě o konopí, jde mi především o expertízu , která byla vytvořena odborným ústavem, který změřil :

40 klonů, čerstvě koupených, zabaveno při kontrole ve vozidle, po usušení 5,25g. V usušené hmotě se nachází průměrně 3,08 % thc, tedy jde o zakázanou odrůdu podle paragrafu atd. Tvrdit, že šlo o techniku

Možná to někomu udělá jasno, jak je to s klony a s matkárnou. Ono to dělá cca 0,16g zakázané látky což by nebylo nic tak strašného, bohužel se s tím táhla okamžitá domovní prohlídka a i když v dílně nic nebylo, tak se našel nějaký odpad, a taky v mrazáku co jsem měl na kuj, toho už bylo víc, podpořili to elektrárny, které informovali, že 12hodinový cyklus, který je změřitelný, mi běžel pár let, no takže momentálně to není vůbec dobrý, budou dopočítávat atd. atd.

Mě jde momentálně hlavně o tu expertízu, 3,08% v klonech ? nebyly nakvetlé nic takového, bylo to z kvalitního zdroje, nebral jsem je poprvé, samozřejmě neměl jsem možnost je nastudovat. Potřeboval bych tu expertízu sestřelit, mají zbytek schovaný, můžu si zajistit asi nové měření, no není to levné a jestli to má vůbec smysl. Narovinu mě se to zdá jako blbost naměřit tuto hodnotu v něčem co nekvete, ale už fakt nevím. Potřeboval bych popřípadě jestli se někdo dostal do stejné situace a naměřili něco jiného, tak ta expertíza by mě hafo helfla, nebo jestli někdo nemáte nějaké odkazy na studie o množství thc v rostlině, která není ještě v květu.

Díky, hoďte to mezi ostatní, třeba se někdo najde kdo má zkušenosti.

ps: Nevypovídal jsem, vše se bude řešit u soudu.

Old Post 13-01-2018 v 17:11 PM
Motorsport001 je offline   Profil uživatele Motorsport001   Find more posts by Motorsport001   Foto galerie člena Motorsport001   Click here to Send Motorsport001 a Private Message   Add Motorsport001 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8695560 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív