Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Určení nákvětu outdoorove sadby v indooru
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kwb
BOTANIK

Karma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% Pěstitelská

Registrován: May 2015
Příspěvků: 473  

Určení nákvětu outdoorove sadby v indooru Příspěvek č. 1

Zdravim kolegove.
Chci si pres zimu pripravit neco na ven, ale nechci sklizet az v listopadu.A zaroven bych rad nasel fialove pheno. Chtel bych to udelat asi takhle:
-koupit ruzna semena ruznych odrud
-behem ledna dat klicit
-dat pod lampu na rust
-pred prepnutim udelat z kazde řezy ktere necham jinde na růstu
-a ted to hlavni... nastavit na časovači priblizne stejnou dobu svetla jako je koncem července a sledovat co zacne kvest nejdřív a pak se dale drzet casu svetla jako venku.tedy postupne snizovat delku svetla. K tomu dobre poslouzi kalendar delky dnu a noci a digitalni casovac.
-vybrat vhodne kanditatky a v dubnu/kvetnu si narezat na ven z rustoveho boxu

Zajima me jestli to nekdo priblizne takhle zkousel,a jestli jo tak s jakym vysledkem.

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

6.IN -4xAfghanKush,pheno1 - BUBBLER,250W

5.IN-AFGHAN KUSH,250W,HLÍNA,4.IN-BUBBLER,250W,8x MOBY DICK,2.grow - 6x White Rhino - 250W HPS,250w Larry OG Kush,2x36w Philips TLD matky + řízky

OUTDOOR 2015 GreenCrack,Critical,NL Auto...,OUTDOOR 2016




Old Post 13-12-2017 v 10:50 AM
kwb je offline   Profil uživatele kwb   Find more posts by kwb   Foto galerie člena kwb   Click here to Send kwb a Private Message   Add kwb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krtekskrtkem
Stálý Člen

Karma uživatele krtekskrtkem - 23% Pěstitelská

Registrován: Feb 2017
Příspěvků: 97  

Příspěvek č. 2

Zdar kolego

Nedá mi , nereagovat 😉 tak k věci : mám dvouletou cca matku big
bud-a od sensi, žádný zázrak sklizně průměrný s hodne dobrým materiálem ( dle mìch měřítek) jeho plusem je rychlý nakvet ( cca 10 dní) řezy koření do 10 dnů , plíseň sem nikdy neměl bit jedu bez ofuku pouze odtah , a dýl než 58 dní sem nejel samozřejmě in. Tak sem vysázel letos i ven spolecne s frisian Dew. Jelikož sem z big budem experimentoval společně s automatama cca před rokem a půl, na automaty sem svítil 20/4 když začali ukazovat květy přihodil sem pár řezu big bud a změnil periodu na 16/8 do týdne se ukázali nově narostlé perflowers a až téměř do finále sem jel periodu 15/9 možná 14/10 už nevím přesně v pohodě kvetl ,každopádně sem usuzoval že to venku na 1000% dojede a bude to top.
Bohužel venku se žádný extra rychlý nakvet neprojevil , kolem 22.7 první perflowers , a první nak vypadající květy cca 15 - 20.9 no byl sem z toho docela smutnej .
Frisian začal asi o tyden později kolem 1.8 .. 10.10 sem sklidil (špatné počasí a neustále se objevující nový ložiska plísně) zralost tak cca 30% trichomů zakalených ,kouř solidnej chuť také, jediné mínus docela řídká struktura květů a i přes to plíseň ( no nechápal sem).
Big bud šel pod kosu kolem 20 .11 ( no vím jen že sem byl po výplatě tak dřív to nebylo 😃 měl sem dvě kytky výška kolem 2,8 metrů ( nekecam!!) Z obou kytek bylo něco přes 700g spodky sem nevážil ,žádná plíseň krásně obsypané palice mírně fialové barvy ( diky podzimnim teplotám ) krásná vůně ( úplně jina než in ) i chuť, každopádně věřím že by se jim líbilo ještě tak tři týdny slunečných a teplých dnů aby to bylo ready, trichomy sem tam zakalený jinak tak 50/50 mléčné a čiré.

No z mého pohledu si nemyslím že to co ve skříni rychle nakvete tak bude stejně rychle nakvetat i venku , a klidně se ti může stát že trefis pheno co sice rychle nakvete ale pojede dýl na květu a tak stejně se to může stát i obráceně prostě ze semen nikdy nevis. Tímhle ti to nechci nak rozmlouvat to vůbec, spíš mě to přijde jako dobrej nápad a ještě pořád i dost času na to abys zasazel narezal, a ty kytky dojel až do konce ať vidíš co máš, co se týče tvých kvalitativních nároků a požadavků .
Čekám že sem někdo nadhodí nakou kritiku jakože co vymejslime nebo co proč nezatemnujes a tak,.no ne každej má na to podmínky ,. Tudíž se musí vymýšlet jak si to usnadnit.
Moje myšlenka zní takhle : zasazim 60 klonů začátkem července do 11l dám pod 400w týden a prepnu , počítám cca 14 dní nakvet nechám rozjet květy a šup s nima ven a myslím si že začátkem srpna se už zpátky na růst neprepnou , začátkem srpna bývá delka dne kolem 15 hod no plus mínus 15 minut, plánuju to právě s tím Big budem.

A ty máš v plánu teda odjet celé kolo s tema rezama nebo matkama záleží co prepnes , a vlastně si udělat jakoby selekci toho co podle tebe co nejrychleji nakvete a co nejrychleji dojede?? ( Plus další třeba tvoje kritéria atd.). Tak groow luck a ať to roste. 😉

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si
poradí sám a hlupák stejně
neposlechne.“
– Mark Twain

Old Post 13-12-2017 v 18:54 PM
krtekskrtkem je offline   Profil uživatele krtekskrtkem   Find more posts by krtekskrtkem   Foto galerie člena krtekskrtkem   Click here to Send krtekskrtkem a Private Message   Add krtekskrtkem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kwb
BOTANIK

Karma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% Pěstitelská

Registrován: May 2015
Příspěvků: 473  

Příspěvek č. 3

tenhle rok jsem mel taktéž big bud, z klonů od místního člena a je to super,s tím jsem nadmíru spokojenej,konec tohodle podzimu nebyl uplne ideal ale i tak jsou palice jako šutry a plíseň byla přiměřeně počasí. sklizen byla kolem 10.10., trichomy čiré/mléčné v poměru asi 60/40. spíš mě lákají fialky, asi nejaka uchylka ale jeden rok jsem mel fakt luxus a byl jsem na sebe nasranej že jsem si to nezamatkoval. to byla fialka co vypadala jako lampa, a ne jenom že vypadala, ale i tak voněla a fungovala.

právě to co píšeš, toho se bojim, že ve skříni to bude paráda ale venku to bude uplně jinak. no co se týká zatemnování tak bych to musel jedině automatizovat, na políčko bude přístup max. 2x do týdne, takže to u mne nepřipadá v úvahu.

jinak ano, mám v plánu odjet komplet kolo, s tim že si před přepnutím na květ nařežu a označím řezy z každého kusu které pujdou na 18/6 do jineho boxu a budu je držet do doby než zjistim co bych chtěll dát ven, kritéria jsou rychlost nákvětu,rychlost květu,a tak celkově vitalita + nějaké fialové pheno. otázka je jestli to není zbytečně složitý...jestli neni lepší to udělat tak že vysadit ven a co se osvědčí si potom zamatkovat na příští rok, jenže se mi nechce testovat venku,čekat další rok atd. chci jet na jistotu.
tak at to taky roste

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

6.IN -4xAfghanKush,pheno1 - BUBBLER,250W

5.IN-AFGHAN KUSH,250W,HLÍNA,4.IN-BUBBLER,250W,8x MOBY DICK,2.grow - 6x White Rhino - 250W HPS,250w Larry OG Kush,2x36w Philips TLD matky + řízky

OUTDOOR 2015 GreenCrack,Critical,NL Auto...,OUTDOOR 2016




Old Post 13-12-2017 v 19:07 PM
kwb je offline   Profil uživatele kwb   Find more posts by kwb   Foto galerie člena kwb   Click here to Send kwb a Private Message   Add kwb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7488410 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív