Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj první scrog, jsem na 14 dní květů, ve spodní části je Jack Herer a nahoře Royal Magic. Mám tam jen dvě květiny, ale příště tam dám 4, příjmu jakékoliv rady ☺.
po prepnuti vypletat tak dlho aby na konci boli nad sietou len palicky jedna vedla druhej rovnako vysoke. U teba je vidiet ze je to uz teraz hodne vysoko a to sa to este malo vytiahne hore
Původní příspěvek od alfonzito po prepnuti vypletat tak dlho aby na konci boli nad sietou len palicky jedna vedla druhej rovnako vysoke. U teba je vidiet ze je to uz teraz hodne vysoko a to sa to este malo vytiahne hore
Z dvěma květinami se to blbě dělalo, příště tam dám 4 a snad mi to půjde líp .
da sa aj s jednou...nejde o pocet len to dlhsie trva. V principe jak si prepol tak si to mal ohybat pod tu siet este nejaku dobu kym sa to tahalo. Mrkni sem http://www.growweedeasy.com/scrog-tutorial
Díky za objasnění a návod, příště to bude doufám lepší ☺. Už tu sem další fotky nebudu dávat, protože to není tak jak to má být, tak klidně se tohle téma může smazat ☺.
zacina sa to pekne nafukovat a ani sa to od poslednej foto nejak nevytiahlo cize si myslim ze vo vysledku to bude fajn kedze teraz to este len zacne naberat na objeme. Inak aky to je priestor? Aky vykon svetla?
Původní příspěvek od alfonzito zacina sa to pekne nafukovat a ani sa to od poslednej foto nejak nevytiahlo cize si myslim ze vo vysledku to bude fajn kedze teraz to este len zacne naberat na objeme. Inak aky to je priestor? Aky vykon svetla?
Vypadá to na škůdce. Jestli chceš poradit, udělej pořádnou fotku za denního světla, ne se sodíkem.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy