Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute, mám problém se zastřihnutím rostliny. Když jsem to udělal poprvé dle návodu, dopadlo to hrozně /viz foto. Teď mám mladé prcky a zajímalo by mě, jak to udělat. Díky
V květu sem ještě nikdy nezastřihl, pokud nepočítám ochutnávku ze spodku... zaštipuj ve vegetativní fázi, nebo ohýbej, abys vyplnil prostor. Projeď a vyzkoušej si metodu scrog, lst... a nejak tam nemáš ani hlavní velký listy... učení je matka moudrosti, nebo jak to je
Původní příspěvek od Witcher V květu sem ještě nikdy nezastřihl, pokud nepočítám ochutnávku ze spodku... zaštipuj ve vegetativní fázi, nebo ohýbej, abys vyplnil prostor. Projeď a vyzkoušej si metodu scrog, lst... a nejak tam nemáš ani hlavní velký listy... učení je matka moudrosti, nebo jak to je
Díky nebudu to stříhat vůbec, krom žlutých listů, a uvidíme.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy