Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čím si na ně pálil než se ti rozjely ze semen? Právě mě taky zajímá zajímá tahle varianta, ale asi to pak může bejt dost divoký, když chytneš různý phena
Mno 3dny jsem je měl v krabičce ve tmě mezi ubrouskama,vylezlo všech šestnáct,pak jsem je šoupnul do naříznutých grodan kostek,přežilo jich 14,24h jsem jim svítil cca týden,z toho prvních 5 dní ještě nebyly v amazonu,250w MH protože jsem neměl nic jiného.
Vsak ta 250ka je na ne az az, taky mam v planu koupit. Jedu tedka taky prvni kolo v amazonu, tak me zajima vsechno okolo jinak ja jich tam mam 8 a uplne to staci, akorat mam jeden roh trosku hluchej, paac mam 108ku a tam je to tak nak nedomysleny, na priste to poupravim vlastnoruco vykruzovackou a bude to nadhera
No právě!Já to myslel tak že jsem neměl nic slabšího,ale už jsem dokoupil CFL a zářivkový trubice.Tak od příštího kola jim začnu svítit zlehka.Ale ta MethHla má aspoň výhodu že přes zimu docela zatopí a mam v boxu tak akorát
Podle mě v tomhle systému jde hlavně o rychlost, když už to máš trochu v ruce ... takže sehnat si kvalitní řezy jedný nebo dvou podobnejch genetik a max do tejdne přepínáš. Ale to je každýho volba ....