Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zvlhčovačka by se hodila, pokud teda mas ve stanu dostatečnou vlhost, nemusíš mít :-) držím palce, kokos proste miluji a s kombinaci s rusakem sem zvedav co Tobě se vyvede :P
mno tak dávaš jim dobrý zá-hul.. drž porad v růstu velkou vlhkost... okolo 80 a budou si rochtat
pw: na to že máš dost kytek.. neuvažujes aspon o dripu nebo to budeš dělat ručně ? :-DD protože ja míval obvykle 4x4 takze 16 kytek a už si to neumím představit dělat ručně D hodne by ti to ušetřilo.. nemusis mit čerpadlo na spinačkách.. vzdy jak tam budeš to zapneš a mužes ojebat listy a dělat ruzné upravy dle potřeb. a neodjebeš si zada a kolena
záhul byl jeden den musím opatrně , jak se mi sráží vlhkost tak se mi namočí dolní švy a kape mi to na podlahu , jak říkám , posledně jsem vytopil sousedy příští kolo koupím wilmu nebo něco , už jedu strašně dlouho ručo a nebaví mě to,strašná otrava
Jel jsem wilmu dlouho
Různé typy
Je to docela pohodlné ale jak je to cirkulacni tak se mění hodnota ph každý den
To mě nasralo😉
Teď jedu jen tak kokos v kvetniku ale na další kolo už jsem si koupil libra truhlíky a kapilárovou Závlahu
Uvidím
Sleduji tvůj threed díky a zatím
8 / 16 , rosteme jak z vody , já kaštan hladový se mi podařilo lehce prehnojit dva kousky,mám tam par špiček spálených , dam jim čistou vodu s enzymy zítra , ec 1.8
1.6 normal rustovy pomer + jsem trosku crknul callmag,udelalo 1.8 , jsem zvykly zrhuba po tydnu rustu davat hned 1.9 , podle staršího návodu od Barta , nikdy problem nebyl