Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery,
mám dotaz ohledně osvětlení. Jedu 90x90 box v něm 8 kusů v drip systému. Zatím tam mám 480w mars hydro led. Jdou krásně, denní nárust cca 1,5-2cm.Jel jsem 14 dní růst, teď 4. den po přepnutí. Myslíte, že to mám risknout pod touhle čínskou diskotékou? Napadlo mě k tomu přidat ještě 300w cfl (red), jelikož podle fora je ten mars pěkně na prd. Co myslíte?
Díky.
Očividně ti nejde o spotřebu, proto bych navrhoval 4kilo hps a nebo pokud mas prachy tak nějaké cob led svítidlo. I pod tím marsem budeš mít pálky, ale necekej salámy a bude toho okolo 150ge. Realnej výkon toho svítidla bude tak okolo 200w.
Ach jaj taku hlupost som tu este necital 480w ledka ma vykon 200w? 100w mars hydro ma vykon 250 w!!! Takze urcite to bude ok..ide o to ake techniky maximalizacie vynosu chalan pouzije..
Schválně Vám sem pak hodím kompletní setup. Nic méně mužů říct, že svitim na půlku holek Mars hydro 480w a na půlku 300w cfl květ. Pod Marsem salámy jak lusk.