Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak som dostal po cca 4-5 rokoch možnosť rozsvietiť box. Hneď som skontroloval zásoby semien v chladničke. Našiel som Mazar Boz reg. a Frisian Dew fem.
Okamžite som bežal nakúpiť komponenty začal skladať. Tento krat nepojdem HPS ale rozhodol som sa pre LED.
Osádka boxu.
Semená boli zasadené do substrátu na rozmnožovanie a výsev.
Potom som ich presadil do 0,5l kochlíčkov s PLAGRONOM growmix. Takto boli 14 dní a svietil som na ne s LED halogénom 30W 6000k a na 15 deň som ich presadil do finálnych 6l kochlíkov a rozsvietil VERO.
Původní příspěvek od Madical-Strains Dokoupil bych jeste byt tebou od Biobizz Top-max a Root-Juice a jeste od Plagronu Phytamin.
Jsou opravdu dobre a myslim ze dokonce i nutne.
Cau, ja odjel 2 kola bez nejakych boosteru a sracek . Kombinace biocanna flores a biobizz bloom.
Prevazne bloom poslednich asi 5 tydnu. A vysledek byl uspokojivej.
Rekl bych ze pokud si schopnej uderzet kytku v kondici, je to zbytecnost.
Ja jednou tydne leju jakejsi vytazek z vermikompostu od agra pro sichr a cajk.
Ty boostery sou stejne slozeny z nejakych mineralu, kyselin a cukru , mozna nejakej humat ci jiny srance a to ti drzi kytku v kondici.
Kazdopadne ten vytazek stoji 100kc 1l ,co vic si prat.
Tak mam finálny počet samíc. Z 5 regulárov Mazar Boy sú 4 slečny.
Takže osadka 4x Mazar Boy a 1x Frisian Dew.
Mazar Boy som chcel skúsiť outdoor ale mal dosť pomalý nábeh na kvet tak neviem či potrebuje dlhší čas na prepnutie alebo či má dlhšiu vegetačnú dobu pokým pohlavne dospeje.
Mazar Boy veľmi dlho prepínal na kvet ale s prehľadom dobehol FD ktorý prepol cc o 10 dní skôr. Zalievanie 2x hnojivo jeden krát čistá voda. Už sa krásne cukrujú
37 deň 12/12
Dnes som pozrieť ako sa darí v boxe. Nie je to podľa mňa zlé ale od poslednej návštevy som myslel že poskočia viac. Ale pohľad do boxu aj tak zahrial na srdci :-). ani neviem čo ma to napadlo pozrel som si hystoriu na teplomery a skoro ma drblo. Nočné teploty sa pohybovali cca na 16,5C. Hňed som hľadal príčinu. Dlho som ale hľadať nemusel. Sporovlivá manželka utlmila na noc kúrenie. Keď som sa pýtal ako dlho to tak je nastavené tak z nej vypadlo že dlhšie ako dva týždne. Dúfam že sa to nejak moc nepodpíše na kvalite.
16,5 stupňa nie je nič čo by outdoor rastlinka nezvládla, u rastliny v boxe to je o čosi horšie, nie je na to naučená, pravdepodobne jej to mierne spomalilo rast kvetu, na kvalite by sa to malo odraziť minimálne
Zdarec mas to pekne uz ti to začina kynout,do tech led chci taky jit presne ten co mas ty na ten mam zalusk budu sledovat co ti pod tim vyroste co to zvladne nahradit tento panel bude to aspoň lepsi nez pod 250hps at ti to roste budu sledovat