Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po x odrůdách do nasich podmínek TOP: white russian (fair seeds),cream caramel fast verze (sweet seeds),green poison fast version (sweet seeds) i special queen se dá ale to bych radsi dal do skleníku
dutch passion už nedávám, klasicky řídky venky, posledni 2 roky to hermí ..hrůza.. jediny co se od nich dá tak ještě tak durban poison a power plant
Neřiď se termínem udávaným bankou 😉😉😉 jinak vyzkoušený je třeba shaman nebo himalainen hold 😉
Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si Homebox"
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Už mě ta zhasnutá prckárna srala.....
Pítr
Řiď se zkušenostmi zdejších členů, je tu plno odkazů na to co už pěstovalo mnoho lidí před tebou. Proto se orientuj na kytky typu fast verze, criticaly, ruska, black domina a jejich krosy třeba i v levnější přeprc podobě,ty mě nezklamali.
Super Silver Haze taky neni nic moc na OUT do nasich podminek.
Zbylo mi par rizku, tak sem je jen tak z hecu a zvedavosti nasadil. Zacaly nakvetat az v 2/3 srpna. Takze sklizen vychazi az tak na pulku Listopadu. Jeste ted je mam venku, zatim zadna plisen. Trichlomy zatim jen zakalene, zatim zadny jantar, jeste jim necham tak aspon 14 dni podle pocasi. tak uvidime...