Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus groweři mám dotaz - Mám 10 kytí v 30 l kalfasech po dvou do keříků - první grow chyba vždy už jen po 1. A teď se mi zdá že se z jedné kytí stala Hermie. Přemýšlím jestli radši nezlikvidovat. Co byste dělali ?
Na první fotce není vidět žádný samčí květ.
V pestíku nahoře se pravděpodobně tvoří semínko.
Kde se vzal pyl, toť otázka...
Takže dle fotky se o hermafrodita nejedná. Jedna se pouze o opylenou samici. Ale zkus rostlinu kompletně prohledat, jestli narazíš na samčí květ.
Kdyz tak pak vyfoť.
Btw ak ti ten kalich nevyprodukuje seminko, je to ta prva vec ktora zacne hnit na rastline a moze byt povodca neskorsich problemov s plesnou. To len tak na okraj
tento rok som prvy krat spozoroval hermafrodizmus. Pripisujem to pocasiu ktore bolo minuli rok zle.t.j. velke teploty a sucho na zacitatku rastu a prichod zimy zaciatkom septembra.vela rastlin som vytrhal a par nechal pre pokus co z toho bude.na moje prekvapenie z toho bol celkom dobry vysledny produkt.takze pokial to hermi len trochu vobec by som to neriesil