Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkouseli jste jet ze semen v amazonu? Zustalo mi dost nevyuzitych semen ktere bych chtel vyuzit. Jen nevim jestli je mam hodit do rockwoolu a zapnout system nebo rucne zalivat do doby nez budou mit vetsi korinky a pak zapnout system? Jde mi o to aby se to neprelilo. Jakoukoliv radu uvitam
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Já je hodil do RW kostek a do pařníčku, jak prokořenily tak šli teprve do amazonu. Asi by jim to nic neudělalo, ale je zbytečný, aby ten system jel 14 dní v podstatě naprázdno.