Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery a growerky.
Po menší přestávce se opět hlásím do služby a rozjíždím další kolo.
Tentokrát jsem si nechal holky rozjet venku pod sluníčkem....no a nebýt čumilů,tak bych je tam i nakonec nechal. Ale nenechám nic náhodě a rozsvítil jsem box.
Ven jsem je dal něco před koncem června.Udělal jsem 2x zástřih a nechal je růst.
Do boxu šli 13.8.
druhý den jsem přepnul na květ, takže dnes je to 6.den 12/12. Dnes jsem se dostal k prostřihání spodků.
Jen tak pro rekapitulaci pod čím vlastně zahradničím
Caf! Zaujímavu genetiku si si vybral. Chválim pekné a kompaktné stromčeky, čo si vypestoval. Škoda, že si to nenafotil s nejakou mierkou na predstavu veľkosti. Držím palce a budem sledovať!
Ahojte,
Dnes jen ve zkratce. Už se začalo pomalu něco dít
Ty vedra dávají zabrat, ale myslím, že holky to zvládají na jedničku. No musím přiznat, že to trošku odneslo pár listu u vrchu. Nic hrozného, jen trochu pokroucené čepele listů a sem tam spálení od výbojky (takže šla zas výš)
Před pár dny jsem aplikoval postřik proti sviluškám Spidermite Control SmC( čistě bio)
Hnojím každou zálivku Plagron alga bloom a PK 13-14
Ph držím kolem 6,2
Pro dnešek vše a za pár dní jsem tu s novou várkou fotek
čau tak co jak ti to jede?)) vypadá to pěkně hlavně druhá fotka u posledního příspěvku!jak je máš v boxu poslekládáný? uprostřed nejspiš blue kush berry a na levo? k+
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Tě pic,
Po týdnu jsem tu s nějakým updatem. Věci se mají takto. Holky to začaly rozjíždět v květu a s tím mě přišla opět nějaká starost. Nejspíš jsem přelil nebo mám nějakou plíseň. Schytal to jen BG a BKB. Mango Sapphire absolutně nic (takže se přikláním k přelití). Každopádně jsem ty nejvíc napadené listy ostřihal a ten zbytek co tam je, tak půjde nejspíš taky pryč. Celkem mě to docela sere, ale dal jsem se na vojnu, tak musím bojovat. Budu rád za případné postřehy k těm listům. Jinak si myslím, že to celkem šlape.
Ph - kolem 6,2
stále hnojím každou zálivku Bloom a PK 13-14
Teploty jsou kolem 27°C
Rozmístění kytek v boxu - nalevo Bubbas Gift, uprostřed Blue Kush Berry a napravo Mango Sapphire
za týden su tu zas Buďte dobří
foto 3 - Mango Sapphire
foto 4 - Blue Kush Berry
foto 5 - Bubbas Gift
Ahojte
Začnu s tím, že jsem vůl a trochu jsem toto kolo přepálil. Moje útrapy pokračují. Došel jsem k závěru, že jsem holky překrmil a proto vypadají jak vypadají. Je pravda, že jsem dával dvojnásobné dávky hnojiv. Jediná, která to zvládla je Mango Sapphire. Takže jsem je prolél čistou vodou a počkám co bude dál. Vzhledem k tomu, že Bubbas Giftu a Mango Sapphire mají něco okolo 50 dnů, tak už u vody zůstanou.
Blue Kush Berry snad ještě malou dávku hnojení zvládne.
Upřímně bych si naliskal.
přihazuju pár fotek nezdaru
Zatím vše. Ať se daří a buďte dobří
foto 2 Mango Sapphire
foto 3 Blue Kush Berry
foto 4 Bubbas Gift