Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute
Mam problem ! A nee maly ! ... letos jsem se rozhodl ze vysadim venku big budy xxl od MoC. Predpestovani bylo pod lampama a ve vysce asi 30 cm sl po vsech zmrzlycch do upravene pudy s prijatelnym ph. V recenzich psali ze tato odruda ma vrzly vyket coz je oravda uz asi pred mesicem a pul se zridka objevili orbi chloupky ale zustalo to tak az do ted. Kytky se 5nasobne jeste zvetsili od te doby jsou to kraky jak orase takze bych i veril tomu kilu na kytce ale porad niiic ... zridka chloupek ... obcas pohnojim trojslozkovyma hnojkama od GHE... mam docela obav ze uz to ani nestihne ... nevite cim to muze byt ? kytky jsou na slunnem miste kde na ne sviti od rana do vecera... nyslite si ze by mohl pomoct bloombastic od atami ?
No já tě nevim jestli bloombastic pomůže to je finální hnojivo na již hotové paličky
Spíš bych skusil přidat PK
A nebo pomáhá metoda zatemňování
Na dva tři dny přes ně hodíš nějakou černou plachtu
A nebo pořád čekat...
PK ? ... Pockam jeste max 10 dni a pak prez ne neco zkusim hodit na t tri dny ...je to 7 rostlin 1,6m o prumeru tak 1,5 m ... krasavice ... no nekde jsem cetl ze tento model dozrava az nekdy koncem zari zacatkem rijna ... a co znamena brzky vykvet ? Ze zacnou brzo kvest nebo jim staci malo casu na to aby se osypaly ? ...
Samozřejmě že zatemňuješ dokud nekveteš ale raď člověku který stim nemá skušenosti
Nakonec by to dopadlo že klučinovi pod plachtou začnou hnít vršky protože jim nebude větrat
Já mu chtěl jen ukázat možnosti a vysvětlit že bloombaster je špatný a drahý řešení ....
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Já mam 4 kytičky, 2x Jack47, Tangie a Chocolope. No a jen jedna kytička (jack47) mi začala kvést. Včera jsem začal hnojit Plagronem alga bloom. Teď týden počkám jestli se rozjede i zbytek jinak to asi zkusím zakrýt. Pěstuji první rok takže kdyby měl někdo ještě nějaké typy tak budu za ně taky rád
Původní příspěvek od Romoromo Caute
Mam problem ! A nee maly ! ... letos jsem se rozhodl ze vysadim venku big budy xxl od MoC. Predpestovani bylo pod lampama a ve vysce asi 30 cm sl po vsech zmrzlycch do upravene pudy s prijatelnym ph. V recenzich psali ze tato odruda ma vrzly vyket coz je oravda uz asi pred mesicem a pul se zridka objevili orbi chloupky ale zustalo to tak az do ted. Kytky se 5nasobne jeste zvetsili od te doby jsou to kraky jak orase takze bych i veril tomu kilu na kytce ale porad niiic ... zridka chloupek ... obcas pohnojim trojslozkovyma hnojkama od GHE... mam docela obav ze uz to ani nestihne ... nevite cim to muze byt ? kytky jsou na slunnem miste kde na ne sviti od rana do vecera... nyslite si ze by mohl pomoct bloombastic od atami ?
Zdravím
Já bych se zeptal kdy ti vykoukli ze semínek.Kdy ti jako začali růst?Začátek dubna,nebo konec.Kdy?
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky