Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, začínám s pěstováním a rád bych se zeptal, pro nějaký rady na pěstování doma. Úplně nejjednodušší začátky. Semínka mám zařízená, tři druhy, je tu někdo, kdo pro mě má nějaké rady a tipy? Prosím pište
Takhle jsem začínal já Takže pokud jseš král dementů tak tady máš zodpovezené i ty nejdebilnější otázky Jinak studuj FAQ. Nic na tom není Až pochopíš jak ty krásně rostlinky fungují a co potřebují pujde to jedna radost http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Idealne si najdi a precti FAQ, pak si najdi a prolez indoor fotogalerii s tim ze se zameris na lidi kteri pestuji podobne jako budes ty, tedy metoda, hnojky, prostor....pak do toho skoc ale stejne se nejvic naucis az zacnes 😉